Tehdenin käyttöönottoprojekti Motonet-myymälöihin päätökseen

Tehden Oy | Kakku Tehdenin Motonet-käyttöönottoprojektin loppuunsaattamisen kunniaksi
Aihetta juhlaan: Tehdenin käyttöönottoprojekti Motonet-myymälöihin saatiin päätökseen maaliskuun alussa.

Määrätietoista ja pitkäjänteistä työtä asiakkaan parhaaksi on tehty jo vuosia, joten virstanpylvästä juhlistettiin koko Tehdenin voimin.

Tehden Oy | Kakkukahvit toimistolla Motonet-käyttöönottoprojektin valmistumisen kunniaksi

Tilaisuudessa kuultiin projektipäällikön ylenpalttiset kiitokset yhteistyöstä koko Broman Groupin joukolle sekä tietysti kiitokset kaikille projektissa mukana olleille tehdeniläisille. Mikäpä siis kaunista kakkua syödessä! 

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.