Tehdenillä vietettiin asiakaspalveluviikkoa

Asiakaspalveluviikko Tehdenillä
Tehdenin asiakaspalvelu osallistui 4.-.8.10.2021 asiakaspalveluviikkoon.

Wave-asiakaspalveluverkoston koordinoimaa Asiakaspalveluviikkoa vietettiin tänä vuonna neljättä kertaa, ja Tehdenin asiakaspalvelu lähti ensimmäistä kertaa toimintaan mukaan.

Tehdenin aspatiimi suunnitteli 4.-8.10. järjestetyn asiakaspalveluviikon teemojen mukaista ohjelmaa viikon jokaiselle päivälle, ja Tehdenin Instagram oli koko viikon ajan aspatiimin hallussa.

Tehdenin asiakaspalvelu

Viikon aikana asiakaspalvelumme ehti sekä kouluttautua, ideoida tulevaa että uppoutua vähän epävirallisempaankin ohjelmaan – ja tietysti hoitaa perustehtäväänsä eli aina hyvää asiakaspalvelua.

Viikkoon kuului mm. mallimaanantai, jolloin asiakaspalvelumme hioi viestintätaitojaan, ja kehukeskiviikko, jolloin asiakaspalvelu kokosi mukavia asioita paitsi toisistaan myös Tehdenin asiakkaista. Asiakkaamme ovat mahtavia, ja vaikka heitä asiakaspalvelun sisällä muistetaankin aina kehua, ulospäin sitä harvemmin tehdään. Niinpä pysähdyimme miettimään asiakkaita, joiden kanssa on erityisen kivaa ja hedelmällistä tehdä yhteistyötä ja jaoimme ajatuksemme sosiaalisen median kanavissa.

Tehdenin asiakaspalvelu

Viikkoon mahtui myös yhteistä aamujoogaa, oma tulevaisuusfoorumi sekä sokerina pohjalla näin pandemia-aikana ihan erityisen ilahduttava pizza- ja peli-ilta.

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.