Tehdenillä vietettiin asiakaspalveluviikkoa

Asiakaspalveluviikko Tehdenillä
Tehdenin asiakaspalvelu osallistui 4.-.8.10.2021 asiakaspalveluviikkoon.

Wave-asiakaspalveluverkoston koordinoimaa Asiakaspalveluviikkoa vietettiin tänä vuonna neljättä kertaa, ja Tehdenin asiakaspalvelu lähti ensimmäistä kertaa toimintaan mukaan.

Tehdenin aspatiimi suunnitteli 4.-8.10. järjestetyn asiakaspalveluviikon teemojen mukaista ohjelmaa viikon jokaiselle päivälle, ja Tehdenin Instagram oli koko viikon ajan aspatiimin hallussa.

Tehdenin asiakaspalvelu

Viikon aikana asiakaspalvelumme ehti sekä kouluttautua, ideoida tulevaa että uppoutua vähän epävirallisempaankin ohjelmaan – ja tietysti hoitaa perustehtäväänsä eli aina hyvää asiakaspalvelua.

Viikkoon kuului mm. mallimaanantai, jolloin asiakaspalvelumme hioi viestintätaitojaan, ja kehukeskiviikko, jolloin asiakaspalvelu kokosi mukavia asioita paitsi toisistaan myös Tehdenin asiakkaista. Asiakkaamme ovat mahtavia, ja vaikka heitä asiakaspalvelun sisällä muistetaankin aina kehua, ulospäin sitä harvemmin tehdään. Niinpä pysähdyimme miettimään asiakkaita, joiden kanssa on erityisen kivaa ja hedelmällistä tehdä yhteistyötä ja jaoimme ajatuksemme sosiaalisen median kanavissa.

Tehdenin asiakaspalvelu

Viikkoon mahtui myös yhteistä aamujoogaa, oma tulevaisuusfoorumi sekä sokerina pohjalla näin pandemia-aikana ihan erityisen ilahduttava pizza- ja peli-ilta.

New call-to-action
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Henkilöstöasiantuntija

Tehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi