Puhelinvaihteemme uudistuu – otamme käyttöön maksuttoman jonotuksen

Tehden Oy - Asiakas- ja laitetuki
Puhelinnumerot, puheluiden hinnat ja aukioloaikamme pysyvät ennallaan.

Otamme asiakas- ja laitetuen sekä vikapäivystyksen puhelinvaihteessa käyttöön uuden palvelun, jonka ansiosta jatkossa myös jonottaminen on mahdollista. Jos siis asiakaspalvelijamme on varattu, kun soitat tukeemme, voit jäädä jonoon odottamaan. Jonotusaika on täysin maksutonta! Puhelinnumeromme ja tukemme aukioloajat pysyvät ennallaan, eikä puheluiden hintoihin tule muutoksia.

Uusi palvelu otetaan käyttöön keskiviikkona 31.8.2022, ja palvelun aktivoinnin aikana sekä asiakastuen, vikapäivystyksen että myynnin numerot ovat pois käytöstä kello 10.30–12.30 välisen ajan. 

Asiakastukeemme saat yhteyden myös tukipyyntölomakkeemme kautta, ja ohjesivustoltamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet suurimpaan osaan vastaan tulevista tilanteista.

 

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.