Integraatiokumppanin tuella tehoa B2B-verkkokaupan ohjaukseen

Tehden | Kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä
Tehden ja Petrosoft Oy mahdollistavat erityisesti B2B-yritysten tarpeiden mukaan räätälöidyt integraatiot Tehdenin ja kotimaisen OrtePHP-verkkokauppa-alustan välillä.

Yhä useampi B2B-kauppa on siirtynyt monikanavaiseen myyntiin perustamalla verkkokaupan. Tällöin on ehdottoman tärkeää, että varastonhallinta on kunnossa, jotta voidaan tarjota yritysasiakkaalle miellyttävä ostokokemus ja yrittäjälle helpompaa arkea. Tarkka ja reaaliaikainen varaston ylläpito on yksi kilpailukyvyn perusta jokaiselle kaupan alan yritykselle. Tämä edellyttää luonnollisesti, että myymälän kassa ja verkkokauppa keskustelevat saumattomasti.

Tehden ja Petrosoft Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa erityisesti B2B-yritysten tarpeisiin räätälöidyt integraatiot Tehdenin ja kotimaisen OrtePHP-verkkokauppa-alustan välillä. Petrosoft Oy on ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut vaativiin verkkokaupparatkaisuihin ja integraatioihin, jotka sopivat täydellisesti kasvaville ja kompleksisille yrityksille sekä tukkukauppaan. Petrosoft tarjoaa lisäksi palveluita konsultoinnista suunnitteluun, toteutuksesta ylläpitoon tai täysin uusiin liiketoimintamalleihin. 

Monien B2B-asiakkaidemme Tehden-ohjelmisto ja verkkokauppa keskustelevat Petrosoftin rakentaman räätälöidyn integraation kautta. Yksi heistä on putkityökalujen erikoisliike Putkikierre Oy Ab.

 

Petrosoftin ja Tehdenin integraatio on nopeuttanut Putkikierteen verkkokauppatilausten ja asiakastietojen käsittelyä. Integraatio on toiminut hyvin ja säästänyt huimasti yrityksemme henkilötyötunteja.

Integraatio kytkee kätevästi myynnin ja logistiikan prosessit toisiinsa. Ennen projektin aloittamista kartoitetaan kuitenkin aina asiakkaan tarpeet. Järkevässä integraatiossa järjestelmien välillä siirretään vain ne tarkkaan valitut tiedot, jotka integraation osapuolet ovat katsoneet parhaan mahdollisen toteutuksen kannalta tarpeellisiksi.

Verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän integraatiolla saadaan tehostettua yrityksen liiketoiminnan prosesseja. Automatisoidut työprosessit säästävät aikaa ja kustannuksia ja vähentävät manuaalista työtä. Tiedonhallinta keskitetään yhteen pääjärjestelmään, jonka ansiosta kaikki tiedot pysyvät automaattisesti ajan tasalla. (Teksti jatkuu kuvan jälkeen)

B2B-verkkokaupan varastonhallinta Tehdenillä.

Automatiikka helpottaa työtä

Yritys voi hoitaa esimerkiksi koko ostoprosessin Tehdenissä, jossa automatiikka helpottaa varaston tilanteen seurantaa ja tilausten tekoa. Ulkomaankauppaa käyvä yritys hyötyy ostovaluuttaominaisuudesta sekä Tullin vaatimaa raportointia helpottavasta Tullinimikkeet-lisäosasta. Myös toimipisteiden ja varastojen väliset siirrot onnistuvat helposti. 

Integroimalla verkkokaupan Tehdeniin yritys voi käyttää myös Tehdenin sähköistä verkkolaskutusta, joka on suosittu maksutapa etenkin B2B-verkkokaupan puolella. Tehdenin ostoprosessi on todella tarkka ja monipuolinen, ja siksi se soveltuukin erinomaisesti isomman kokoluokan yrityksille.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä ja verkkokauppa ovat joustavia järjestelmiä, jotka skaalautuvat yrityksesi liiketoiminnan mukana. Voit tarvittaessa ottaa käyttöön lisäominaisuuksia ja laajentaa suurempaan kokonaisuuteen. Petrosoftilta saat aina yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt  integraatioratkaisut tehostamaan liiketoimintaasi.

 

Lue aiheesta lisää Petrosoftin sivuilta: Petrosoft ja Tehden ovat aloittaneet aktiivisen yhteistyön.

Aloittavan verkkokauppiaan ABC

Opas yrittäjälle: Ensiaskeleet verkkokaupan perustamiseen

Ajankohtaista

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.

Samuli - Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Samuli P.

Tehdenin ohjelmistokehityksessä kesästä 2022 asti uurastanut Samuli Paajanen on mukana varmistamassa, että Tehdeniin tipahtelee säännöllisesti uusia toiminnallisuuksia.