Integraatiokumppanien tuella suomalaisten pk-yritysten arkea tehostamassa

Tehden Oy
Tehden ja verkkokauppaintegraatioihin erikoistunut Flashnode vahvistavat yhteistyötään.

Monikanavaisessa myynnissä kivijalan kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan on keskusteltava saumattomasti, jotta asiakkaan ostokokemus on myöteinen ja yrittäjän arki mutkatonta. 

Monien asiakkaidemme Tehden ja verkkokauppa keskustelevat jo nyt Flashnoden rakentaman integraation kautta, joten yhteistyön vahvistaminen on luonnollinen askel. Yhteistyön avulla molemmat pystyvät keskittymään enemmän omaan ydinliiketoimintaansa, mikä on nykypäivänä erittäin tärkeää ohjelmistojen tiukassa globaalissa kilpailussa.

Integraatio vahvistaa pk-yritysten kilpailuvaltteja

Tehdenin liiketoimintajohtaja Tanja Uotila tuntee Tehdenin asiakasyritysten tarpeet ja tietää keskeiset haasteet, jotka toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan integraatiolla voidaan ratkaista.

– Suurimpia hyötyjä on saavutettu varastonhallinnan ja ostamisen tehostamisessa. Kun varastosaldot ovat aina jämptisti ajan tasalla, yritykset voivat tehdä keskitettyjä ostotilauksia ja näin varmistaa optimaalisen saatavuuden niin verkossa kuin kivijalassakin. Näillä voi merkittävästi vaikuttaa myös loppuasiakkaan myönteiseen ostokokemukseen, Uotila sanoo.

Verkko-ostamisen helppouden vuoksi kotimaiset pk-yrityksetkin ovat mukana globaalissa kilpailussa, jossa heidän on vakuutettava hintatietoiset asiakkaat ja erottauduttava joukosta.

– Meidän asiakasyritystemme kilpailuvaltteja ovat sujuva ostokokemus, kotimaisuus, toimituksen luotettavuus sekä teknologian avulla saavutettava tehokkuus, Uotila kertoo. 

Koska suomalaiset ostavat mielellään juuri suomalaisista verkkokaupoista, verkkokauppamyynti on kasvanut edelliseen vuoteen verrattuna oli 13,2 %. Verkkokaupan kakussa siis riittää jaettavaa!

Lue tiedote kokonaisuudessaan Flashnoden verkkosivuilta.

Ajankohtaista

Tehdenin asiakaspalvelutiimi.

Asiakasneuvoja softatalon asiakaspalveluun

Saako asiakaspalvelutyö ja pulmatilanteiden ratkaiseminen sinut syttymään? Onko sinulla kokemusta työskentelystä ohjelmistotuessa ja teknisessä tuessa? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista asiakasneuvojaa tukemaan asiakkaitamme

Henkilöstöasiantuntija

Tehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi