Integraatiokumppanien tuella suomalaisten pk-yritysten arkea tehostamassa

Tehden Oy
Tehden ja verkkokauppaintegraatioihin erikoistunut Flashnode vahvistavat yhteistyötään.

Monikanavaisessa myynnissä kivijalan kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan on keskusteltava saumattomasti, jotta asiakkaan ostokokemus on myöteinen ja yrittäjän arki mutkatonta. 

Monien asiakkaidemme Tehden ja verkkokauppa keskustelevat jo nyt Flashnoden rakentaman integraation kautta, joten yhteistyön vahvistaminen on luonnollinen askel. Yhteistyön avulla molemmat pystyvät keskittymään enemmän omaan ydinliiketoimintaansa, mikä on nykypäivänä erittäin tärkeää ohjelmistojen tiukassa globaalissa kilpailussa.

Integraatio vahvistaa pk-yritysten kilpailuvaltteja

Tehdenin liiketoimintajohtaja Tanja Uotila tuntee Tehdenin asiakasyritysten tarpeet ja tietää keskeiset haasteet, jotka toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan integraatiolla voidaan ratkaista.

– Suurimpia hyötyjä on saavutettu varastonhallinnan ja ostamisen tehostamisessa. Kun varastosaldot ovat aina jämptisti ajan tasalla, yritykset voivat tehdä keskitettyjä ostotilauksia ja näin varmistaa optimaalisen saatavuuden niin verkossa kuin kivijalassakin. Näillä voi merkittävästi vaikuttaa myös loppuasiakkaan myönteiseen ostokokemukseen, Uotila sanoo.

Verkko-ostamisen helppouden vuoksi kotimaiset pk-yrityksetkin ovat mukana globaalissa kilpailussa, jossa heidän on vakuutettava hintatietoiset asiakkaat ja erottauduttava joukosta.

– Meidän asiakasyritystemme kilpailuvaltteja ovat sujuva ostokokemus, kotimaisuus, toimituksen luotettavuus sekä teknologian avulla saavutettava tehokkuus, Uotila kertoo. 

Koska suomalaiset ostavat mielellään juuri suomalaisista verkkokaupoista, verkkokauppamyynti on kasvanut edelliseen vuoteen verrattuna oli 13,2 %. Verkkokaupan kakussa siis riittää jaettavaa!

Lue tiedote kokonaisuudessaan Flashnoden verkkosivuilta.

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Juha

Juha on uransa aikana oppinut, että on tärkeää seurata omia mielenkiinnon kohteita ja pyrkiä kehittämään itseään. Tärkeänä hän pitää sitä, että työyhteisö on avoin ja kannustava. “Koen myös suurena mahdollisuutena sen, että voin vaikuttaa oman tiimini työhyvinvointiin”.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Visa

Visa haaveilee asuvansa alppimajassa, josta pääsee suoraan rinteeseen laskettelemaan. Tehdenillä Visasta tärkeintä on se, että on onnistuttu aidosti luomaan työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Työsuojelua Tehdenillä

Tehdenillä vietettiin Työturvallisuuskeskuksen työsuojeluviikkoa 6.—10.11.2023. Viikon aikana työsuojeluun liittyviä asioita nostettiin esiin sekä sisäisesti että sosiaalisessa mediassa.   Työsuojeluviikkomme alkoi sopivasti uuden asiakastuen työntekijän työsuojeluperehdytyksellä.  Työsuojeluvaltuutettu