Haagan Pyörähuolto valitsi Tehdenin helpottamaan myyntiä ja huoltoa

Haagan Pyörähuolto ja Janus Järvensivu valitsi Tehdenin pyöräliikkeen kassaksi.
Haagan Pyörähuolto tarvitsi ennen kaikkea pyöräliikkeeseen kassan, joka mahdollistaa toisinaan liikkuvankin työn. Tehdenin kautta hoidetaan sekä huollon ajanvaraukset että kassa ja huollon tarviketilaukset.

Haagan Pyörähuolto Oy on huoltanut asiakkaiden pyöriä Helsingissä jo vuodesta 2007. Pyöräliike palvelee pyörähuoltojen saralla kaikkia pyöräilijöitä aina kilpapyöräilijöistä arjen työmatkapyöräilijöihin. 

Huollettavat pyörätkin vaihtelevat tuoreimmista sähköpyöristä 60-luvun mummokonkeleihin ja kovaa osaamista viestii toimiminen mm. Canyonin ja Shimanon kaltaisten alan huippumerkkien valtuutettuna huoltokumppanina.

Toimitusjohtaja Jaanus Järvensivu on ollut sekä valitsemassa että käyttämässä Tehdeniä jo vuosia. Haagan Pyörähuolto on käyttänyt Tehdeniä vuodesta 2016 ja kaikki alkoi siitä, kun etsinnässä oli tarvittaessa mukanakin kulkeva kassa. 

Kassa, joka kulkee mukana

Tärkeimpänä ominaisuutena oli se, että kassa ei ole kytketty kiinteään rautaan, vaan sitä voi käyttää myös mahdollisilla asiakaskäynneillä helposti. Toinen tärkeä teema oli ajanvaraus ja sen helppo kytkeminen osaksi kokonaisuutta, vaikka se otettiinkin vasta myöhemmin käyttöön.

Tehden löytyi perinteisesti googlailemalla, ja muutamien järjestelmien kokeilun jälkeen valinnaksi lopulta lukkiutui Tehden. Monipuolinen Tehden onkin tärkeä osa Haagan Pyörähuollon arkea, sillä kassatoimintojen ja ajanvarauksen lisäksi ohjelmistosta löytyvät myös myynti- eli työtilaukset ja varastosaldot. 

Hyvin tehtyjen työtilausten ansiosta asiakkaat ja työntekijät tietävät, mitä huollettavalle pyörälle tehdään ja mitä se maksaa, ja siten arki on jopa asiakkaille asti näkyvästi sujuvampaa.

"Tehden on meille niin keskeinen työkalu, ettei se voi olla pois käytöstä hetkeäkään." - Jaanus Järvensivu

Haagan Pyörähuolto käyttää Tehdenin kassaa ja ajanvarausta

Varastonhallinta on tärkeä osa yrityksen arkea

Yleisesti maailmalla mutta varsinkin pyöräalalla vaikuttavan tuotteiden ja varaosien vaihtelevan saatavuuden vuoksi myös ajantasaiset varastosaldot saatavilla olevista tuotteista ovat merkittävässä roolissa myynnissä ja yrityksen arkea pyörittäessä.

"Se on meidän näkökulmasta hyvä systeemi. Hyvä etu käytännön kannalta on myös se, että maksupäätteet saa Tehdenin kautta, joka helpottaa paljon mahdollisten kysymysten kohdalla."-Jaanus Järvensivu

Koska tämänkaltainen palvelu on kriittisessä osassa asiakkaidemme liiketoimintaa, Tehdenillä panostetaan siihen, että palvelut ovat sekä helppoja käyttää että toimintavarmoja. Esimerkiksi tuoreimmalla tarkastelujaksolla 1.1.2021 – 23.5.2022  tiedossa olevien päivitysten lisäksi ylimääräisiä palvelukatkoja ei ole ollut ja Tehdenin pilvipalvelun saatavuustaso on ollut täydet 100 %.

"Varasto-ominaisuudet ovat niin monipuoliset, etten ehkä vieläkään osaa hyödyntää kaikkia optimaalisesti." -Jaanus Järvensivu

Kenelle Tehden sitten itse yrittäjän mielestä sopisi? 

"Kyllä Tehdeniä voi suositella ihan pyöräliikkeille, ja olenkin alan yrittäjille Tehdeniä suositellut."

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten voit kehittää osaamistasi sekä millaisia apukeinoja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä voi antaa ostamiseen.

Nykyaikainen hankinta — viisi vinkkiä ostamiseen

Kokonaisuudessaan hankintatoimen onnistuminen pohjautuu juuri sinuun, joka sitä teet. Kun toiminnanohjausjärjestelmä on sinua palveleva kokonaisuus, ja siitä löytyy monenlaisia ominaisuuksia ja työkaluja ostamisen tueksi, työ helpottuu paljon.