Tervetuloa tehdeniläiseksi Visa

Visa haaveilee asuvansa alppimajassa, josta pääsee suoraan rinteeseen laskettelemaan. Tehdenillä Visasta tärkeintä on se, että on onnistuttu aidosti luomaan työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Kuka olet?

Olen reilu kolmekymppinen turkulainen. Viihdyn parhaiten luonnossa, erityisesti laskettelurinteessä.
 

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Olen aiemmin työskennellyt kansainvälisten suhteiden koulutukseni myötä muun muassa julkishallinnon tehtävissä, mutta mulla on ollut intohimo teknologiaa kohtaan pienestä pitäen, ja se kiinnostus veti it-alalle.

Miten päädyit Tehdenille?

Tuttava vinkkasi minulle, että Tehdenillä on avoin paikka haussa. Hän oli tehnyt Tehdenin kanssa kymmenisen vuotta sitten yhteistyötä ja osasi kertoa, että yritys on tosi hyvä ja siellä on hyvä meininki. Soittelin Tehdenille avoimesta paikasta ja kerroin, että olen kuullut yrityksestä hyvää, se fiilis vahvistui puhelun aikana. Ennakko-odotukset pitivät hyvin lopulta paikkansa ja ylittyivät.
 

Mitä työsi pitää sisällään?

Työ pitää monipuolisesti sisällään kaikkea, mikä liittyy laitteisiin, lisäksi yhteydenpitoa asiakkaisiin, tuen tarjoamista ja suunnittelua, tilausten ja laskutusten hoitamista sekä organisaation sisäisiä kehitystoimenpiteitä.
 

Miten työsi on lähtenyt liikkeelle?

Olen ollut pian vuoden talossa, ja perehdytys oli äärimmäisen kattava ja vastaanotto talon sisälle ainutlaatuisen hyvä. Kiitos tästä kuuluu Tehdenin mahtavalle ja vastaanottavaiselle tiimille!
 

Mistä asioista kahvipöydässä keskustellaan?

Juttelemme ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä osaksi työasioista ja välillä jutut lähtevät ihan täysin laukalle.
 

Mikä työyhteisössä on mielestäsi tärkeintä?

Mun mielestä tärkeintä on se, että on onnistuttu luomaan sellainen työyhteisö, jossa on aidosti mukava työskennellä.

Mikä on ollut tähänastisen työurasi huippuhetki?

Kun saimme ison maksupäätteiden vaihto-operaation pakettiin!

Millaisia haaveita sinulla on?

Haluaisin elellä alppimajassa Itävallan Saalbachissa. Meillä on porukka kavereita, joiden kanssa ollaan suunniteltu tätä yhdessä. Tarkoitus on, että suoraan terassilta pääsee rinteeseen.
 

Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa, jotka olet oppinut työurallasi?

Tehdenillä se, ettei kaikkea edes kannata yrittää tehdä yksin. On hyvä pyytää ja vastaanottaa tukea kollegoilta samalla tavalla, kuin itse antaa sitä heille. Meillä on siinä tosi hyvä balanssi.

Mitä haluaisit opettaa työkavereillesi?

Haluaisin, että opetettaisiin toisillemme hyviä ruokareseptejä. 

Mitä harrastat?

Harrastan kokkailua, lumilautailua, monipuolista luonnossa liikkumista, remonttiprojekteja, moottoripyöräilyä ja veneilyä. Veneellä teen pari kertaa kesässä pidempiä reissuja. Harrastuksiin kuuluu myös kuuluu PC-pelaaminen ja tällä hetkellä erityisesti Baldur’s Gate 3.

Mitä yllättävää taitoa olet viimeksi päässyt soveltamaan työssäsi?

Olen remontoinut kolme asuntoa lattiasta kattoon ja olin merkinnyt sen mun CV:hen. Kun toimistolle hankittiin uusia verhoja, niin pääsin asentamaan verhokiskoja neukkariin ja yhteen toimistoon.

Fanitatko jotain ja miten se näkyy?

Varmaankin Aragornia. Se näkyy niin, että mulla on tällainen perinne, että katson kaikki Lord of The Rings Extended -elokuvat joka syksy yhden viikonlopun aikana. Viimeksi katsottiin ne kavereiden kanssa mökillä ja söimme samalla hobitti-menun mukaista ruokaa.

Mikä on ollut parasta tässä viikossa?

Töiden puolesta parasta tässä viikossa on se varmuus, että on tulossa kiva työpäivä ja se on ennen kaikkea työkavereiden ansiota.

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.