Integroitu verkkokauppa

Yhdistä toiminnanohjausjärjestelmä ja verkkokauppa näppärästi toisiinsa!

Verkkokauppaintegraatio

Myymälän ja verkkokaupan yhdistäminen onnistuu Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokauppa-alustan integraatiolla! Enää ei tarvita manuaalista ylläpitotyötä varastosaldojen ja tuotetietojen päivittämisessa kahden järjestelmän välillä. Tehdenin ja verkkokaupan integraatio mahdollistaa tietojen keskittämisen yhteen järjestelmään – tuotetiedot, varastosaldot sekä tilaukset ovat aina ajantasalla

ERP ja verkkokauppa -integraation hyödyt

Asiakaskokemus

Monikanavainen kauppa palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakas voi etsiä tuotetietoa netistä, tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa sen muiden ostoksiensa yhteydessä kivijalkakaupasta.

Helppokäyttöinen kokonaisuus

Toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan yhdistäminen poistaa manuaalista työtä ja helpottaa kaupankäyntiä. Tiedonhallinta keskitetään yhteen pääjärjestelmään, jonka ansiosta kaikki tiedot pysyvät automaattisesti ajantasalla.

Skaalautuvat järjestelmät

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä ja verkkokauppa ovat joustavia järjestelmiä, jotka skaalautuvat yrityksesi liiketoiminnan mukana. Voit tarvittaessa ottaa käyttöön lisäominaisuuksia ja laajentaa suurempaan kokonaisuuteen.

Kuluttaja­verkkokauppa ja B2B-verkkokauppa

Jos yrityksesi myy niin kuluttajille kuin toisille yrityksille, voit valita verkkokauppa-alustan, joka soveltuu sekä kuluttajaverkkokaupaksi että B2B-verkkokaupaksi. Integraatio Tehden ERP:in ja verkkokaupan välillä kytkee kaikki myynnin ja logistiikan prosessit toisiinsa ja tekee kivijalan ja verkkokaupan yhdistämisestä sujuvaa.

Verkkokauppa-alustat tarjoavat laajan valikoiman kuluttajien suosimia maksamisen ratkaisuja. Integroimalla verkkokaupan Tehdeniin voit lisäksi käyttää Tehdenin sähköistä verkkolaskutusta, joka on suosittu maksutapa etenkin B2B-verkkokaupan puolella.

Miten, miksi ja milloin kassajärjestelmän ja verkkokaupan integraatio kannattaa toteuttaa?

ERP ja verkkokauppa -integraation hyödyt

Valitsemasi verkkokauppa-alusta

Kumppanimme ovat toteuttaneet integraatioita useisiin erilaisiin verkkokauppa-alustoihin. Tutustu vaihtoehtoihin tai kysy integraattoriltasi räätälöinneistä.

Tehden-toiminnanohjausjärjestelmä

Tehdenin nykyaikainen ja helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä. Ilmainen kokeilu 30 päivää.

alk. 52 € / kk

ERP:in ja verkkokaupan integraatio

Monikanavainen kauppa palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakas voi etsiä tuotetietoa netistä, tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa sen muiden ostoksiensa yhteydessä kivijalkakaupasta.

Kaikkiin Tehdenin hintoihin lisätään arvonlisävero. Asiakas ostaa verkkokauppaohjelmiston suoraan verkkokauppapalvelun tarjoajalta.