Tehdenin tarina

Minkälainen tarina löytyy Tehdenin ja ensimmäisten tehdeniläisten takaa?

Tehdenin yritystarinan juuret ulottuvat aina vuoteen 2007, kun turkulainen aviopari Heli Nykänen ja Teemu Juntunen perustivat yhdessä yrityksen nimeltä e-ngine Oy. Pariskunnan tavoitteena oli tehdä hyvä ja kaikkien yritysten saatavilla oleva kaupan alan toiminnanohjausjärjestelmä. Toiminta aloitettiin muutaman työntekijän voimin ensimmäisessä toimitilassa Kupittaalla, yrityshautomo DIOssa. 

Aluksi asiakkaille tuotettiin erilaisia mittatilausohjelmistoja, suurimpana asiakkaana Broman Group. Vuonna 2011 tuotekehitystä varten saatu Tekes-laina mahdollisti toiminnan kasvamisen ja 10 uuden työntekijän palkkaamisen.

Vuonna 2013 Tehden -järjestelmä lanseerattiin ja tuotiin markkinoille palvelualojen yrityksille. Samaan aikaan yrityksen nimeksi vaihdettiin Tehden Oy. Toiminta siirrettiin Pitkämäkeen, jossa toimitilat sijaitsevat tänäkin päivänä, ja järjestelmää kehitettiin sopimaan laajemmalle asiakaskunnalle myös kaupan alan ja liikunnan alan yrityksille.

Tänä päivänä Tehden työllistää jo lähes 50 ohjelmistokehityksen, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista, ja jo yli 700 yritystä käyttää Tehdenin pilvipalveluna toimivaa toiminnanohjausjärjestelmää kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin.

 

Tehdenin yrittäjät Heli Nykänen ja Teemu Juntunen
Tilaa Tehdenin uutiskirje