Visma Netvisor -taloushallinto

Netvisor on automatisoitu taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma, jossa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Tehden & Netvisor -integraation käyttö vähentää kirjanpitäjän työtä.

Yksinkertaisimmillaan Tehdenin kirjanpitoaineisto siirtyy integraatiossa Netvisoriin. Myyntireskontraintegraatiossa myyntilaskut kopioidaan automaattisesti Netvisorin reskontraan. Ostoreskontraintegraatiossa puolestaan  ostolaskujen tiedot kopioidaan Netvisorista Tehdeniin, jolloin ostotilausten tarkastaminen ja täsmäyttäminen on vaivatonta.

Tehden ja Netvisor -integraation hyödyt

Säästää aikaa

Kassajärjestelmän ja taloushallinnon ohjelmiston integraatio säästää aikaa, sillä käsin tehtävä työ vähenee. Kirjanpitoaineisto siirtyy integraation avulla Netvisoriin yhdellä klikkauksella. 

Vähentää virheitä

Näppäily- ja muita virheitä ei pääse syntymään yrityksessä eikä tilitoimistossa, kun kirjanpitoaineisto siirtyy sähköisesti kassasta taloushallinnon järjestelmään.

Helpottaa kirjanpitoa

Tehdenin ja Netvisorin integraatio nopeuttaa kirjanpitäjän työtä. Kirjanpitäjä voi halutessaan hoitaa koko taloushallinnon itselleen tutussa järjestelmässä.

Järjestelmät ja hintatiedot

Visma Netvisor

Automatisoitu taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma.

Hintatiedot palveluntarjoalta.

Tehden-kassajärjestelmä

Tehdenin nykyaikainen ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä.

alk. 52 € / kk

Tehden ja Netvisor -integraatio

Tehden-kassajärjestelmän ja Netvisor-taloushallinnon integraatio.

Kuukausimaksu alk. 25 € / kk

Kaikkiin Tehdenin hintoihin lisätään arvonlisävero. Tehden ei vastaa Netvisorin hintatiedoista.