Inventoinnin tehostaminen — kuinka voittaa haasteet ja helpottaa yrityksen varastonhallintaa

Monet yritykset kohtaavat inventoinnissa haasteita, kuten virheelliset varastotiedot, ylitarpeen tai puutteen, liikaa manuaalista työtä tai nykyaikaisen teknologian puutteen. Miten nämä haasteet voidaan voittaa ja tehostaa inventointia?

Jatka lukemistaInventoinnin tehostaminen — kuinka voittaa haasteet ja helpottaa yrityksen varastonhallintaa

Nummen Pyörä: “Tehden on tehnyt useammasta arjen osa-alueesta helpompaa”

Tehdeniä käytetään Nummen Pyörässä laajasti. "Ajanvarausjärjestelmä on helpottanut tosi paljon huoltomiesten työtä. Me pystytään ottamaan huollot paljon tarkemmin vastaan ja erittelemään tarkasti myyntitilaukselle, esimerkiksi mitä tuotteita huoltoon halutaan", myymäläesimies Aleksi Sanaksenaho kertoo.

Jatka lukemistaNummen Pyörä: “Tehden on tehnyt useammasta arjen osa-alueesta helpompaa”

Puhelinhuollon menestystarina iTapsa hakee uutta vauhtia liiketoimintaan Tehdenillä

iTapsa pidentää puhelinten käyttöikää huollolla ja kierrätyksellä. Liiketoiminnan ytimeen tarvittiin ohjelmisto, jossa kassa ja toiminnanohjaus toimivat saumattomasti yhteen. Tehdenin käyttöönoton myötä päivittäinen toiminta on nopeutunut, virheet ovat vähentyneet ja kustannukset pienentyneet. Lue alta lisää iTapsan kokemuksista.

Jatka lukemistaPuhelinhuollon menestystarina iTapsa hakee uutta vauhtia liiketoimintaan Tehdenillä

Voiko julkinen paikkansapitävä saatavuustieto olla kilpailuetu vuonna 2023?

Julkinen saatavuustieto tuo kilpailukykyä, mutta vain jos tieto on oikein. Oikeiden saldojen ylläpito ei ole mitenkään vaikeaa, mutta se vaatii hieman vaivannäköä ja sovittuja käytäntöjä. Lue alta lisää, millainen vaikutus paikkansapitävillä saatavuustiedoilla on kilpailukykyysi.

Jatka lukemistaVoiko julkinen paikkansapitävä saatavuustieto olla kilpailuetu vuonna 2023?

Inventaario – päivitä asenteesi ja välineesi

Inventaario on perinteisesti kuin kaupan alan hammaslääkärikäynti. Oikein kukaan ei pidä siitä ja moni mielellään venyttää sen tekemistä niin kauan kuin mahdollista. Onko se järkevää? Ei yleensä. Lue tästä, miten teet inventoinnista mielekkään osan liiketoimintaasi.

Jatka lukemistaInventaario – päivitä asenteesi ja välineesi

Black Friday avaa joulusesongin – onko myymäläsi valmis?

Kaupan alan tärkein myyntisesonki on alkamassa. Joulumyynnin merkitys on yrittäjälle huomattava, sillä joulun aikaan tehdään jopa kolmannes vuoden liikevaihdosta. Oletko valmis takomaan tulosta? Lue tästä vinkit, miten saat parhaan tehon irti joulusesongista.

Jatka lukemistaBlack Friday avaa joulusesongin – onko myymäläsi valmis?

Turun Tukikohta tehosti inventointia ja varastonhallintaa käsipäätteellä

Turun Tukikohta kaipasi varastonhallintaan ja inventointiin tehokasta työkalua. Kauppaa käydään niin kivijalassa kuin verkossa, joten paikkansa pitävät varastosaldot ovat elintärkeitä. Perinteisille paperilomakkeille haluttiin ketterämpi vaihtoehto, joten he päätyivät ottamaan käsipäätteen eli PDA:n käyttöön Tehdenin varastonhallintaohjelman tueksi.

Jatka lukemistaTurun Tukikohta tehosti inventointia ja varastonhallintaa käsipäätteellä

Haagan Pyörähuolto valitsi Tehdenin helpottamaan myyntiä ja huoltoa

Haagan Pyörähuolto tarvitsi ennen kaikkea pyöräliikkeeseen kassan, joka mahdollistaa toisinaan liikkuvankin työn. Tehdenin kautta hoidetaan sekä huollon ajanvaraukset että kassa ja huollon tarviketilaukset.

Jatka lukemistaHaagan Pyörähuolto valitsi Tehdenin helpottamaan myyntiä ja huoltoa