Tehoa liiketoimintaan Tehdenillä

Mahtava synttäritarjous juuri sinulle

Haluaisitko lisää asiakkaita, helpompaa laskutusta tai selkeämpiä raportteja liikuntakeskuksesi tuloksesta? Tutustu Tehden Liikuntaan, joka on tehokas toiminnanohjausjärjestelmä liikunnan alalle. Et tarvitse enää päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, kuten kassalle, ajanvaraukselle ja laskutukselle, vaan saat kaikki samassa järjestelmässä  yhdellä kuukausimaksulla! 

Nyt meillä on huikea erikoistarjous juuri sinulle, sillä Tehden täyttää heinäkuussa komeat 15 vuotta! 

Juhlavuoden kunniaksi saat 150 euron edun, kun lähdet kehittämään liiketoimintaasi Tehden Liikunta -järjestelmän tai Avoinna24-ajanvarausjärjestelmän kera heinäkuun loppuun mennessä. 

Ajattele, saat jopa 1 – 4 kuukautta ilmaista käyttöaikaa! (Tehden Ajanvaraus S alkaen 31,67 €/kk tai Tehden Liikunta S alkaen 108,12 €/kk). Käyttäisitkö säästyneen summan vaikkapa henkilökuntasi virkistyspäivään tai kanta-asiakkaittesi ilahduttamiseen? 

Meiltä voit tilata kätevästi samalla myös tarvittavat laitteet, kuten kassan, asiakaspäätteen ja kulunvalvonnan laitteistot  kaikki samasta pisteestä.

Synttäritarjous koskee uusia asiakkaita ja tilauksia, jotka allekirjoitetaan 31.7.2022 mennessä. Tilauksen voi kuitenkin ottaa joustavasti käyttöön vuoden 2022 aikana, eli sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista irtisanomisajoista. 

Jos kaipaat lisää faktaa päätöksesi tueksi, lue mitä asiakkaamme meistä sanovat tai katso alta uuden Liity jäseneksi -ominaisuuden esittelyvideo ja vaikutu!

Tehden tehostaa yrityksesi toimintaa ja helpottaa työtäsi. 

Näin saat tarjouksen käyttöösi

1. Ota yhteyttä myynti-tiimiimme
2. Valitse haluamasi lisäosat
3. Vahvista tilaus heinäkuun loppuun mennessä

Mitä etuja saat Tehdenin käyttäjänä?

Manuaalinen työ vähenee

Liiketoiminnan ennustettavuus paranee

Loistava asiakaspalvelu tukenasi

Mitä meistä sanotaan?

Mitä me lupaamme?

Tutustu Liity jäseneksi -ominaisuuteen

Katso tältä videolta, miten helppoa asiakkaan on liittyä kuntokeskuksesi jäseneksi netissä vaikka kotisohvalta käsin. 

Jos haluat tutustua järjestelmään paremmin ja selvittää soveltuuko se liiketoimintaasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tehden Liikunta kuntosalien markkinointi

Vinkkejä asiakashankintaan

Lue blogistamme, miten sitouttaa liikuntakeskuksen asiakkaita 

Liikuntakeskuksilla on yleensä kiireiset ajat syksyllä ja alkuvuodesta, kun liikuntainnostus puree monia. Ajan myötä innostus hiipuu ja asiakas muuttuu passiiviseksi. Miten näitä asiakkaita voisi sitouttaa ja aktivoida uudestaan? 

Olemme keränneet blogiimme vinkkejä, miten eri elinkaaren vaiheissa olevia asiakkaita kannattaa lähestyä. Tutustu vinkkeihin!

Lataa oppaamme liikunta-alan yrityksille

Kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on iso päätös, ja haluamme auttaa sinua valitsemaan yritykseesi sopivimman ratkaisun.

Keräsimme helppolukuiseen oppaaseen kassajärjestelmän valintaprosessin vaiheet. Annamme oppaassa vinkkejä sopivien järjestelmien kartoittamiseen, kassajärjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon sekä näiden välillä ratkaistaviin kysymyksiin.

Lataa ilmainen opas ja lue vinkkimme!

Kassajärjestelmän ostajan opas liikunta-alalle
Jäsenyyden automatisointi Tehdenillä

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Jos vielä mietit, sopiiko Tehden yrityksesi tarpeisiin, kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi. 

Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.

Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!