Tehden Kassa & Ajanvaraus

Kassa- ja ajanvarausjärjestelmät yhdessä ja samassa kokonaisuudessa

Ottamalla yrityksellesi käyttöön Tehden Kassa & Ajanvaraus –järjestelmäkokonaisuuden, saat innovatiivisen kassajärjestelmän ja kätevän nettiajanvarauksen yhdellä edullisella kuukausimaksulla.

Voit unohtaa paperiset ajanvarauskalenterit ja vanhanaikaiset kassakoneet, sillä Tehden vie liiketoimintasi suoraan nykyaikaan: Sähköiseen ajanvarausjärjestelmään ja pilvipalveluna toimivaan, moderniin ja helppokäyttöiseen kassajärjestelmään.

Paljon enemmän kuin vain kassajärjestelmä

Tehden on paljon muutakin kuin vain kassa- ja ajanvarausjärjestelmä. Se tarjoaa käyttöösi monipuoliset työkalut nettiajanvaraukseen, asiakasrekisterin hallintaan, työvuorosuunnitteluun, markkinointiin, tuote- ja varastonhallintaan, sekä tehokkaaseen raportointiin.

Minkälaiselle yritykselle Tehden sopii?

Tehden Kassa & Ajanvaraus sopii kaikenkokoisille yrityksille, sillä voit helposti integroida useita toimipisteitä yhteen järjestelmään ja siten tarjota reaaliaikaista ketjuohjausta.

Nettiajanvarauksella puolestaan mahdollistat aikojen varaamisen eri palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin.

Tarvitsetko myös myyntitilaukset ja laskutuksen?

Mitä asiakkaamme sanovat Tehdenistä?

Nettiajanvaraus on ehdottoman hyvä systeemi. Turha edestakainen soittelu ajanvarausta koskien loppui lähes kokonaan. Nettiajanvaraus on myös kilpailuetu.

Virpi Lautamatti, Fit Therapy

Hyvin tehtyjen työtilausten ansiosta asiakkaat ja työntekijät tietävät, mitä huollettavalle pyörälle tehdään ja mitä se maksaa, ja siten arki on jopa asiakkaille asti näkyvästi sujuvampaa.

Jaanus Järvensivu, Haagan Pyörähuolto

Vaikka ohjelmistossa on paljon ominaisuuksia ja se on järeä, se on hyvin käyttäjäystävällinen. Siinä on ehkä onnistuttu parhaiten.

Kati Grundström, Clipp-huone

Haluatko kokeilla Tehdeniä maksutta kuukauden ajan?

Aloita Tehdenin käyttö näppärästi ja aloita ilmainen kassajärjestelmän ja ajanvarauksen kokeilujakso. Tutustu ohjelmistoon rauhassa 30 päivän ajan ja päätä kokeilun jälkeen jatkatko maksullista tilausta.

Tutustu Tehdenin ominaisuuksiin, kuten kassajärjestelmään, ajanvarausjärjestelmään, laskutukseen, raportointityökaluihin ja moniin muihin ominaisuuksiin kuukauden ajan täysin maksutta!

Jatkaessasi Tehdenin käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, kuukausihinta määräytyy tarvitsemiesi ominaisuuksien mukaan. Maksat siis vain siitä, mitä aidosti tarvitset!

Kokeile Tehdeniä kuukauden ajan veloituksetta.