Tehoa liiketoimintaan Tehdenillä

Mahtava synttäritarjous juuri sinulle

Tehden täyttää heinäkuussa 15 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi meillä on nyt huikea erikoistarjous. 

Saat 150 euron edun, kun lähdet edistämään liiketoimintaasi Tehden-järjestelmällä heinäkuun loppuun mennessä. 

Kun tilaat vaikkapa myymälääsi ketterän ja kotimaisen Tehden Kassa -järjestelmän (alk. 53,51 €/kk), saat lähes 3 kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Jos haluat lisää tehoa, Tehden Kauppa ja Tehden ERP tarjoavat kattavat työkalut liiketoimintasi kehittämiseen ja varastonhallintaan.

Meiltä voit tilata kätevästi samalla myös tarvittavat laitteet, kuten kassan, maksupäätteen ja käsipäätteen mobiiliin varastonhallintaan – kaikki samasta pisteestä. Ja mikä parasta, saat tämän kaiken yhdellä kuukausimaksulla. Ei enää kymmeniä ohjelmistoja ja tunnuksia, sillä Tehdenillä hoituu kaikki!

Synttäritarjous koskee uusia asiakkaita ja tilauksia, jotka allekirjoitetaan 31.7.2022 mennessä. Tilauksen voi kuitenkin ottaa joustavasti käyttöön vuoden 2022 aikana, eli sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista irtisanomisajoista. 

Tartu tarjoukseen pikimmiten, sillä se on voimassa vain rajoitetun ajan. Jos kaipaat lisää faktaa päätöksesi tueksi, lue, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

Tehden tehostaa yrityksesi toimintaa ja helpottaa työtäsi. 

Näin saat tarjouksen käyttöösi

1. Ota yhteyttä myynti-tiimiimme
2. Valitse haluamasi lisäosat
3. Vahvista tilaus heinäkuun loppuun mennessä

Mitä etuja saat Tehdenin käyttäjänä?

Manuaalinen työ vähenee

Liiketoiminnan ennustettavuus paranee

Loistava asiakaspalvelu tukenasi

Mitä meistä sanotaan?

Mitä me lupaamme?

Katso kassajärjestelmän demovideo

Asiantuntijamme esittelee tällä videolla Tehdenin kassajärjestelmää sekä sen hyötyjä kaupan alan yrityksille. Näet samalla, miltä kassajärjestelmä näyttää ja saat käsityksen Tehdenin toiminnoista.

Jos haluat tutustua kassajärjestelmään paremmin ja selvittää soveltuuko se liiketoimintaasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Käsipääte varastonhallintaan

Vinkkejä varastonhallintaan

Lue blogistamme mobiilin varastonhallinnan hyödyistä

Varastonhallinta ja inventointi voivat aiheuttaa haasteita ja kaksinkertaista työtä. Olemme keränneet blogiimme vinkkejä, miten varastonhallinnasta saa kustannustehokkaampaa ja millä tavoin moderni ja mobiili ratkaisu helpottaa niin yrityksen kuin työntekijöidenkin arkea. Tutustu vinkkeihin!

Kassajärjestelmän ostajan opas

Lue asiantuntijan vinkit kassajärjestelmän valintaan!

Haluamme auttaa sinua valitsemaan myymälääsi sopivimman kassajärjestelmän. Keräsimme ostamisen tueksi helppolukuisen oppaan, jossa käsittelemme kassajärjestelmän ostoprosessin viisi vaihetta järjestelmien kartoittamisesta käyttöönottoon.

Lataa ilmainen opas ja lue vinkkimme!

Maksuton opas: Kassajärjestelmän ostajan opas
Tehden ERP - toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alan yrityksille

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Jos vielä mietit, sopiiko Tehden yrityksesi tarpeisiin, kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi. 

Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.

Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla – aloita vaikka heti!