Liikuntakeskus muutti asiakashankintansa digitaaliseksi Tehdenillä

Rene Valtonen Mentor Turusta digitalisoi liikuntakeskuksen asiakashankinnan Tehdenin avulla.
Tehdenin verkkokauppa ja Liity jäseneksi -ominaisuus säästävät liikuntayrittäjän aikaa ja helpottavat asiakashankintaa. Lue tästä lisää Mentor Turun kokemuksista.

MENTOR TURKU:

  • Perustettu: 2014
  • Toimiala: liikuntapalvelut – kuntokeskukset
  • Henkilöstö: 3-10, alihankkijoiden kanssa yht. 30
  • Liikevaihto: 1-2 milj.
  • Kotipaikka: Turku

Mentor Turun mielestä parasta Tehdenissä:  

”Paikallisuus sekä se, että Tehdeniltä saa aina nopeasti avun mahdollisiin kysymyksiin ja ongelmiin.”

Mentor Turku on liikuttanut Turun seudun asiakkaita jo vuodesta 2014. Tällä hetkellä toimintaa on kolmella eri salilla – Turun Kuralassa, Hirvensalossa ja Impivaarassa. Tarjolla on kuntosalin lisäksi sekä ryhmäliikuntaa että yksilö- ja ryhmävalmennusta, kuntotestausta, maukas smoothiebaari sekä hoitolapalveluja kuten hierontaa, osteopatiaa ja fysioterapiaa.

Mentor Turun toimitusjohtaja Rene Valtonen on tyytyväinen Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmän valintaan. Yritys on käyttänyt Tehdeniä jo vuodesta 2019. Täältä voit lukea lisää, miten Mentor aikanaan päätyi Tehdenin käyttäjäksi ja millaista ratkaisua he etsivät. 

Uuden toimipisteen lisääminen käy käden käänteessä

Mentor Turku on kehittänyt ja laajentanut liiketoimintaansa vuosien mittaan ja Tehden-ohjelmisto on kasvanut ketterästi liiketoiminnan mukana. Vuonna 2023 yritys avasi uuden toimipisteen Impivaaraan ja toimipisteen käyttöönotto Tehdenissä sujui jo konkarin ottein.

"Voisiko sanoa että tämä oli jo meillekin aika rutiinia. Tuttu järjestelmä, tutut kuviot ja hyvin suunnitellut askeleet - homma sujui hienosti." -Rene Valtonen

Yrityksellä on käytössään Tehden Liikunta -ohjelmistopaketti, joka sisältää kassankulunvalvonnanajanvarauksen ja laskutuksen sekä myyntireskontran, joka on laskutusominaisuuteen saatavilla oleva lisäosa.

Verkkokaupan avaaminen helpottaa lisämyyntiä

Mentorilla haluttiin hyödyntää digitaalisia kanavia myynnin ja asiakashankinnan edistämiseksi. He päättivät ottaa käyttöön Tehdenin verkkokaupan sekä kätevän Liity jäseneksi -ominaisuuden. Verkkokaupan ja uuden ominaisuuden käyttöönotto sujui Valtosen mukaan erittäin mallikkaasti.

"Olimme itse vähän myöhään liikkeellä, joten vähän jännitystä oli että ehditäänkö kaikki saada kuntoon, mutta lopulta kaikki toimi alusta alkaen. Ihmiset ovat varmasti tottuneet ostamaan verkosta tänä päivänä lähes kaikkea", Rene Valtonen kertoo.

Verkkokaupan käyttö ja päivitys on myös sujunut ongelmitta. Verkkokaupan kautta voi tällä hetkellä ostaa lahjakortteja, ja myöhemmin on tarkoitus tuoda myös tuotemyyntiä verkkoon.

Vaivatonta asiakashankintaa Liity jäseneksi -ominaisuudella

Liity jäseneksi -ominaisuus puolestaan helpottaa asiakashankintaa. Enää ei tarvita varsinaista myyjää tähän työhön, kun asiakas saa jäsenyyden ostettua suoraan verkosta. Ominaisuus vähentää myös asiakaspalvelun manuaalista työtä. Aiemmin asiakkaat täyttivät vastaanotossa jäsenlomakkeen ja työntekijän piti naputella tiedot käsin koneelle. Manuaalisen vaiheen vuoksi tietoihin ja laskutukseen saattoi myös helposti tulla virheitä. 

"Ehkä selkein ero tammikuun ruuhkissa on ollut siinä, että asiakkaan liittyessä tiedot on jo valmiina järjestelmässä eikä tarvita perinteisiä paperilomakkeita. Sitten vain leimataan asiakkaalle kortti, ja maksut ja muut muodollisuudet onkin jo järjestelmässä valmiiksi kunnossa", Rene Valtonen iloitsee.

Valtonen myös kehuu, että Tehdeniltä saatu opastus on ollut selkeää ja käyttöönotot mutkattomia. Tehdenin parhaiksi puoliksi Valtonen mainitsee paikallisuuden sekä sen, että Tehdeniltä saa aina nopeasti avun mahdollisiin kysymyksiin ja ongelmiin.

”Suosittelen Tehden Liikunta -järjestelmää kaikille yrityksille, jotka haluavat riittävän yksinkertaisen ja helposti käytettävän mutta kuitenkin moneen taipuvan järjestelmän.”

– Rene Valtonen, Mentor Turku

Testaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Etsitpä sitten kassaa, ajanvarausta tai liikunta-alalle suunnattua järjestelmäkokonaisuutta – Tehden tarjoaa nykyaikaisen ja näppärän ratkaisun!

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten voit kehittää osaamistasi sekä millaisia apukeinoja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä voi antaa ostamiseen.

Nykyaikainen hankinta — viisi vinkkiä ostamiseen

Kokonaisuudessaan hankintatoimen onnistuminen pohjautuu juuri sinuun, joka sitä teet. Kun toiminnanohjausjärjestelmä on sinua palveleva kokonaisuus, ja siitä löytyy monenlaisia ominaisuuksia ja työkaluja ostamisen tueksi, työ helpottuu paljon.