Daniela Björk, Mentor Turku: “Tehdenin pilvipohjaisuus on ollut ehdoton ykkösjuttu”

Kokemuksia Tehdenistä: Mentor Turku käyttää Tehdeniä.
Kuvat: SFHS Industries
Lue, miten Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä on helpottanut työtä Mentor Turussa ja auttanut palvelemaan asiakkaita paremmin.

Mentor Turku on vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman liikuntapalveluja. Yrityksen kahdella, Turun Kuralassa sekä Hirvensalossa, sijaitsevalla salilla jokainen voi treenata omien tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti joko yksin, valmentajan kanssa, pienryhmässä tai isommassa porukassa.

Kuntosali, ryhmäliikunta ja yksilö- sekä ryhmävalmennuspalvelujen ohella tarjolla on myös mm. kuntotestausta, räätälöityjä palveluja yrityksille, hoitolapalveluja (hieronta, osteopatia ja fysioterapia) sekä kirsikkana kakun päällä molemmissa toimipisteissä myös smoothiebaari.

Tehdenin asiakkaaksi Mentor Turku päätyi kyllästyttyään aiemmin käyttämänsä ratkaisun vaikeakäyttöisyyteen, hitauteen sekä toimintakatkoksiin. Tehdenin järjestelmä ei ollut yritykselle entuudestaan tuttu, mutta googlaamalla saatu ensikosketus ja myöhemmin keskustelut yrityksen asiantuntijoiden kanssa saivat kelkan kääntymään vahvasti Tehdenin puolelle.

Tällä hetkellä Mentor Turulla on käytössään Tehden Liikunta ohjelmistopaketti, joka sisältää kassankulunvalvonnanajanvarauksen ja laskutuksen. Tämän lisäksi yrityksellä on käytössään myös myyntireskontra, joka on laskutusominaisuuteen saatavilla oleva lisäosa.

Helpotusta työhön ja parempaa asiakaspalvelua

Asiakaspalvelupäällikkö Daniela Björkin kertoman mukaan järjestelmän vaihdon ehdoton ykkösjuttu on ollut Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmän pilvipohjaisuus ja sen mukanaan tuomat selkeät hyödyt. Oman työaikansa Daniela jakaa kahden toimipisteen välillä ja joskus töitä voi olla tarpeellista tehdä myös esimerkiksi kotoa käsin.

Mentor Turku | Kokemuksia Tehdenistä

“Koko sydämestäni suosittelen liikunta-alalle Tehdeniä! Oma työni on helpottunut merkittävästi. Ja kun meillä vielä nyt on useampi toimipiste, niin on ihan ehdoton juttu, että kaikki data on saatavilla riippumatta ajasta ja paikasta.”

Aiemmin Mentor Turulla käytössä ollut, kiinteä järjestelmä, oli sidottuna Kuralan salilla sijainneeseen yhteiskäytössä olleeseen päätteeseen. Tämä jo yksistään hankaloitti ja hidasti käyttöä. Järjestelmään oli myös vain yhdet käyttäjätunnukset ja tämän vuoksi muun muassa mahdollisten virheiden etsiminen tai tiettyjen myyntitapahtumien hakeminen piti aina aloittaa pienimuotoisella salapoliisityöllä, jotta saatiin selville, kuka milloinkin oli kirjauksia tehnyt.

Tehdenin pilvipohjaiseen järjestelmään siirtymisen jälkeen jokaiselle käyttäjällä on luotu omat tunnuksensa, mikä on paitsi helpottanut ja nopeuttanut järjestelmän käyttöä myös vähentänyt virheiden määrää. Asiakkaille pystytään myös tarjoamaan entistäkin parempaa ja nopeampaa palvelua kun kaikki tarpeellinen tieto on nyt jatkuvasti jokaisen asiakaspalvelijan käytettävissä. Kun lisäksi tiedetään myös tarkalleen, kuka on tehnyt ja mitä ja milloin, on yhteisten toimintamallien luominen koulutuksen ja ohjeistuksen avulla sekin helpompaa.

 

 

Kokemuksia Tehdenistä

Tehokkuutta ja kustannussäästöjä

Pilvipohjaisuuden mukanaan tuoman joustavuuden lisäksi Tehdenin järjestelmän käytettävyys on Mentor Turun asiakaspalvelijoiden kokemuksen mukaan muutenkin ollut erittäin hyvä. Käyttöliittymä on selkeä ja eri toiminnallisuudet loogisia sekä helposti opittavissa. Asiakaspalvelijoiden työ on tehostunut kun järjestelmä on nopeampi ja sen käyttäminen on selkeästi edellistä järjestelmää yksinkertaisempaa. Asiakaspalvelupäällikön näkökulmasta puolestaan mm. ajantasaiset raportit, joista näkee tarkalleen mitä tuotetta on myyty missäkin kuussa, ovat tarjonneet toiminnan johtamiseen tukea ja helpotusta.

Kun asiakaspalvelijat eivät enää joudu tappelemaan järjestelmän kanssa on heille vapautunut enemmän aikaa keskittyä tärkeimpään eli tuottavaan asiakastyöhön. Järjestelmän vaihto on tuonut mukanaan myös suoria kustannussäästöjä alhaisemman lisenssihinnan myötä. Lisäksi vanhassa järjestelmässä laskutusominaisuudesta joutui maksamaan erikseen, kun se nyt sisältyy Tehden Liikunta ohjelmistopakettiin.

Miksi Tehden?

  • Pilvipohjaisuus. Kaikki tarvittava tieto ja toiminnallisuudet käytettävissä nopeasti ja helposti ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Käytettävyys. Looginen käyttöliittymä ja jokaisella käyttäjällä omat tunnukset palveluun.
  • Tehokkuus. Kattavat ominaisuudet, jotka helpottavat työtä, vähentävät virheiden määrää ja mahdollistavat hyvän asiakaspalvelun.

Jo noin 200 liikunta-alan yritystä käyttää Tehdeniä!


Tehden Liikunta
 toiminnanohjausjärjestelmä ja kulunvalvonta sopii niin pienille kuin suuremmillekin liikunta-alan yrityksille. Lisäosia, kuten laskutus, voidaan ottaa käyttöön sitä mukaan kun niitä tarvitaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten voit kehittää osaamistasi sekä millaisia apukeinoja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä voi antaa ostamiseen.

Nykyaikainen hankinta — viisi vinkkiä ostamiseen

Kokonaisuudessaan hankintatoimen onnistuminen pohjautuu juuri sinuun, joka sitä teet. Kun toiminnanohjausjärjestelmä on sinua palveleva kokonaisuus, ja siitä löytyy monenlaisia ominaisuuksia ja työkaluja ostamisen tueksi, työ helpottuu paljon.