Tervetuloa tehdeniläiseksi Tuija

hr-asiantuntija
Tuija on valmistunut HR-asiantuntijaksi keväällä 2023 ja työkaveri kuvailee häntä kuohuviinin kupliksi. Hän on työskennellyt Tehdenillä reilun vuoden ja tietää, mikä aiheuttaa toimistolla katastrofin.

Kuka olet?

Olen ikuinen opiskelija, kahden lapsen äiti ja yhden lapsenlapsen isoäiti. Minulla on vilpitön halu auttaa muita ja leivon erinomaisia mokkaneliöitä.
 

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Olen aiemmin toiminut tapahtumatuottajana ja tehnyt esihenkilötyötä seuratanssien parissa.  Myös sijoitusmaailman tapahtumat ovat minulle tuttuja.

Miten päädyit Tehdenille?

Tehden oli minulle järjestelmänä tuttu aiemman työni kautta. Hain Tehdenille ensimmäisen kerran vuonna 2019, mutta en silloin vielä tullut valituksi. Ystäväni vinkkasi minulle perhevapaasijaisuudesta viime vuonna ja aloitin työt Tehdenillä vuosi sitten. Valmistuin HR-asiantuntijaksi viime keväänä ja koen, että koulu antoi tietyt valmiudet työhön, mutta työ Tehdenillä on ehdottomasti syventänyt osaamistani.
 

Mitä työsi pitää sisällään?

Vuoden työskentelyn jälkeen Tehdenillä, täytyy todeta, ettei yksikään työpäivä ole samanlainen. Työ sisältää paljon auttamista, asioiden selvittelyä ja kehitystyötä. Tärkeintä työssäni on olla työntekijöiden ja esihenkilöiden tukena päivittäisessä työssä. Tärkein opetus vuoden aikana on ollut, että suklaan loppuminen aiheuttaa laajamittaisen katastrofin toimistolla. 
 

Mistä asioista kahvipöydässä keskustellaan?

Kahvipöydässä keskustellaan kaikenlaisista asioista laidasta laitaan. Työyhteisössä tärkeintä onkin mielestäni yhteisöllisyys ja yhteishenki. Erityisesti meidän aamukahvihetket piristävät ja antavat boostia päivään.
 

Millaisia haaveita sinulla on?

Haaveilen talosta meren rannalla ja opiskelun jatkamisesta hr-puolella. Haluan kehittää itseäni lisää henkilöstön asiantuntijana.
 

Mikä on salainen taitosi? 

Olen yhdeltä koulutukseltani pukuompelija ja vaatturi, joten osaan valmistaa esimerkiksi smokkipukuja ja morsiuspukuja. Parhaillaan työn alla on iltapuku ystävälleni Yrittäjä-gaalaan.
 

Mitä harrastat?

Teen käsitöitä, luen ja opiskelen. Aion jossain kohtaa opetella kalligrafiaa, kunhan kärsivällisyyttä siihen löytyy.

Mikä on yllättänyt sinut Tehdenillä?

Yllättävää on ollut se, miten helppo tähän työyhteisöön oli solahtaa ja päästä mukaan. Oli mukava huomata, kuinka täällä saa olla oma itsensä.

Mikä työssäsi on tuntunut merkitykselliseltä?

Merkityksellistä on ollut se, että olen saanut perehdyttää uusia työntekijöitä ja viedä omalta osaltani Tehdenin hyvää perehdytyskäytäntöä eteenpäin. Saan varmistaa, että uudet työntekijät saavat yhtä hyvän aloituksen urallaan Tehdenillä, kuin itse olen saanut.

Mikä työssäsi on parasta?

Työssä Tehdenillä parasta on ehdottomasti työkaverit. Työntekijöiden hyvinvointi ja menestyminen työssä vetävät minua puoleensa. Jos työntekijät voivat hyvin, niin yrityskin voi hyvin. Olen ollut Tehdenillä vuoden ja joka päivä on kiva tulla töihin, se on todella hienoa.

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.