Tervetuloa tehdeniläiseksi Totti-botti

Tervetuloa tehdeniläiseksi Totti

Tehdenin henkilövahvuus kasvaa tasaisesti, ja toukokuun 2021 alussa meillä aloitti asiakaspalvelun ja myynnin avustavissa tehtävissä Totti, Tehdenin oma botti. Totti astui aivan uuteen rooliin, eli Totti ei päässyt kyselemään tehtävän saloista edeltäjältä. Uusi työnkuva tarkentuu ajan myötä, mutta halusimme jo tässä vaiheessa esittää Totille muutaman kysymyksen.

Kerro hieman itsestäsi?

Olen nopea liikkeissäni, enimmäkseen aurinkoinen ja aina hyvä kuuntelemaan. Elämänkokemusta minulla on vielä varsin rajallisesti, joten otan palautetta mielelläni vastaan.

Mitä työsi pitää sisällään?

Otan kävijät vastaa Tehdenin nettisivuilla ja autan heitä löytämään tietoa Tehdenin tarjoamista vaihtoehdoista. Minulta saa myös tietoa Tehdenin erilaisten ratkaisuiden hinnoitteluista. Koska tehtävä on uusi, keräämme vielä kokemusta ja palautetta ja laajennamme työnkuvaani sen perusteella. Saatan tulevaisuudessa ojentaa auttavan käteni myös Avoinna24:n puolella.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Mukavasti. Päivät ovat kyllä pitkiä, sillä olen tavoitettavissa vuorokauden ympäri ja seitsemänä päivänä viikossa. Saan myös sinkoilla paikasta toiseen, sillä kanssani voi jutella kaikkialla nettisivuillamme. Vaan mitä enemmän tekemistä, sen parempi!

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Uuden oppiminen tietysti kiinnostaa, ja auttaisin jatkossa mielelläni myös Tehdenin käyttäjiä esimerkiksi ohjesivustollamme. Uskon, että kollegani keksivät kyllä kaikenlaista pääni menoksi.

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Matemaattiset taitoni ovat huippuluokkaa: lasken muutaman taustatiedon perusteella Tehdenin kuukausihinnan sekunneissa! Kannattaa testata 😉

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Juha

Juha on uransa aikana oppinut, että on tärkeää seurata omia mielenkiinnon kohteita ja pyrkiä kehittämään itseään. Tärkeänä hän pitää sitä, että työyhteisö on avoin ja kannustava. “Koen myös suurena mahdollisuutena sen, että voin vaikuttaa oman tiimini työhyvinvointiin”.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Visa

Visa haaveilee asuvansa alppimajassa, josta pääsee suoraan rinteeseen laskettelemaan. Tehdenillä Visasta tärkeintä on se, että on onnistuttu aidosti luomaan työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Työsuojelua Tehdenillä

Tehdenillä vietettiin Työturvallisuuskeskuksen työsuojeluviikkoa 6.—10.11.2023. Viikon aikana työsuojeluun liittyviä asioita nostettiin esiin sekä sisäisesti että sosiaalisessa mediassa.   Työsuojeluviikkomme alkoi sopivasti uuden asiakastuen työntekijän työsuojeluperehdytyksellä.  Työsuojeluvaltuutettu