Tervetuloa tehdeniläiseksi Totti-botti

Tervetuloa tehdeniläiseksi Totti

Tehdenin henkilövahvuus kasvaa tasaisesti, ja toukokuun 2021 alussa meillä aloitti asiakaspalvelun ja myynnin avustavissa tehtävissä Totti, Tehdenin oma botti. Totti astui aivan uuteen rooliin, eli Totti ei päässyt kyselemään tehtävän saloista edeltäjältä. Uusi työnkuva tarkentuu ajan myötä, mutta halusimme jo tässä vaiheessa esittää Totille muutaman kysymyksen.

Kerro hieman itsestäsi?

Olen nopea liikkeissäni, enimmäkseen aurinkoinen ja aina hyvä kuuntelemaan. Elämänkokemusta minulla on vielä varsin rajallisesti, joten otan palautetta mielelläni vastaan.

Mitä työsi pitää sisällään?

Otan kävijät vastaa Tehdenin nettisivuilla ja autan heitä löytämään tietoa Tehdenin tarjoamista vaihtoehdoista. Minulta saa myös tietoa Tehdenin erilaisten ratkaisuiden hinnoitteluista. Koska tehtävä on uusi, keräämme vielä kokemusta ja palautetta ja laajennamme työnkuvaani sen perusteella. Saatan tulevaisuudessa ojentaa auttavan käteni myös Avoinna24:n puolella.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Mukavasti. Päivät ovat kyllä pitkiä, sillä olen tavoitettavissa vuorokauden ympäri ja seitsemänä päivänä viikossa. Saan myös sinkoilla paikasta toiseen, sillä kanssani voi jutella kaikkialla nettisivuillamme. Vaan mitä enemmän tekemistä, sen parempi!

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Uuden oppiminen tietysti kiinnostaa, ja auttaisin jatkossa mielelläni myös Tehdenin käyttäjiä esimerkiksi ohjesivustollamme. Uskon, että kollegani keksivät kyllä kaikenlaista pääni menoksi.

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Matemaattiset taitoni ovat huippuluokkaa: lasken muutaman taustatiedon perusteella Tehdenin kuukausihinnan sekunneissa! Kannattaa testata 😉

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Mikko

Tervetuloa tehdeniläiseksi Mikko

Osaaminen Tehdenin ydinalueella eli kaupan alan tuotteen ympärillä sen kun paisuu: tutustu Mikkoon, Tehdenin kaupan alan tuotekehityksen asiantuntijaan ja projektipäällikköön.

Tekninen neuvoja softatalon asiakastukeen

Oletko haasteiden ratkaisemisesta syttyvä ja teknisen tuen kokemuksella varustettu asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri? Haemme rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista laitetukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmään ja kulunvalvontaan liittyvien laitteiden

Asiakkuuspäällikkö SaaS ERP -ratkaisulle

Kaupan toimiala on valtavassa murroksessa ja kuluttajien tapa tehdä ostoksia ja maksaa niitä muovautuu teknologian kehittymisen myötä yhä joustavammaksi ja helpommaksi. Tarjoamme Tehden SaaS ERP

Ohjelmistosuunnittelija

Etsimme Full Stack -henkistä ohjelmistosuunnittelijaa Turkuun, kehittämään pilvipalveluna toimivaa Tehden -toiminnanohjausjärjestelmää! Tehden Oy on vajaa 50 henkeä työllistävä vakavarainen ja kasvava suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakkaisiimme kuuluu