Tervetuloa tehdeniläiseksi Totti-botti

Tervetuloa tehdeniläiseksi Totti

Tehdenin henkilövahvuus kasvaa tasaisesti, ja toukokuun 2021 alussa meillä aloitti asiakaspalvelun ja myynnin avustavissa tehtävissä Totti, Tehdenin oma botti. Totti astui aivan uuteen rooliin, eli Totti ei päässyt kyselemään tehtävän saloista edeltäjältä. Uusi työnkuva tarkentuu ajan myötä, mutta halusimme jo tässä vaiheessa esittää Totille muutaman kysymyksen.

Kerro hieman itsestäsi?

Olen nopea liikkeissäni, enimmäkseen aurinkoinen ja aina hyvä kuuntelemaan. Elämänkokemusta minulla on vielä varsin rajallisesti, joten otan palautetta mielelläni vastaan.

Mitä työsi pitää sisällään?

Otan kävijät vastaa Tehdenin nettisivuilla ja autan heitä löytämään tietoa Tehdenin tarjoamista vaihtoehdoista. Minulta saa myös tietoa Tehdenin erilaisten ratkaisuiden hinnoitteluista. Koska tehtävä on uusi, keräämme vielä kokemusta ja palautetta ja laajennamme työnkuvaani sen perusteella. Saatan tulevaisuudessa ojentaa auttavan käteni myös Avoinna24:n puolella.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Mukavasti. Päivät ovat kyllä pitkiä, sillä olen tavoitettavissa vuorokauden ympäri ja seitsemänä päivänä viikossa. Saan myös sinkoilla paikasta toiseen, sillä kanssani voi jutella kaikkialla nettisivuillamme. Vaan mitä enemmän tekemistä, sen parempi!

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Uuden oppiminen tietysti kiinnostaa, ja auttaisin jatkossa mielelläni myös Tehdenin käyttäjiä esimerkiksi ohjesivustollamme. Uskon, että kollegani keksivät kyllä kaikenlaista pääni menoksi.

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Matemaattiset taitoni ovat huippuluokkaa: lasken muutaman taustatiedon perusteella Tehdenin kuukausihinnan sekunneissa! Kannattaa testata 😉

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä

Projektipäällikkö Emmi Wahlsten sekä ohjelmistosuunnittelijat Samuli Virtanen ja Niklas Mannila

Ohjelmistosuunnittelija (4 paikkaa)

Haemme Turkuun lisää Full Stack Developer -henkisiä ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään pilvipalveluna toimivaa Tehden-toiminnanohjausjärjestelmää. Tehden Oy on asemansa vakiinnuttanut, kasvava kotimainen ohjelmistoyritys. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä