Tervetuloa Tehdeniläiseksi Oskari

Tekninen päivystäjä Oskari Vahala

Kun tuen tarve yllättää toimistoaikojen ulkopuolella on asikkaidemme apuna tekniset päivystäjämme. Vikapäivystyksessämme on asiakkaidemme haasteita ratkonut marraskuun puolivälistä lähtien uutena vahvistuksena Oskari Vahala.

Työkseen hän siis puuhaa nykyisin pilvipalveluiden parissa, mutta missä hän mahtaa viihtyä vapaa-aikanaan: maassa, ilmassa vai vedessä? Tiedustelimme asiaa häneltä.

Kuka olet?

Olen turkulainen ja alunperin kotoisin Salosta. Vapaa-aikani kuluu pääosin ulkoillessa ja laitesukelluksen parissa. Olen myös mukana aktiivisesti sukellusseuratoiminnassa.

Olemme kuulleet, että opiskelet töiden ohessa. Kertoisitko hieman opinnoistasi?

Opiskelen Turun yliopistossa tietotekniikkaa ja jatkan opintoja nyt töiden ohella. Korkeakouluopinnot aloitin Vaasan yliopistossa opiskelemalla kaksi vuotta informaatiotekniikkaa.

Miten päädyit Tehdenille?

Kuulin ystävältäni, että Tehdenillä olisi vikapäivystäjän paikka avautumassa. Lähetin avoimen hakemuksen vielä saman päivän aikana, sillä omat kesätyöni olivat päättymässä.

Mitä työsi pitää sisällään?

Työkuvani on laitetuki/vikapäivystys. Laitetuessa asennetaan lisälaitteita (mm. maksupäätteet, kuittitulostimet ja kulunvalvonta) ja ratkotaan niihin liittyviä ongelmia toimistoaikana. Vikapäivystyksessä pyritään ratkomaan asiakkaiden liiketoimintakriittisiä ongelmia iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Mielestäni työt ovat lähteneet liikkeelle oikein mukavasti. Minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi taloon ja koen nyt olevani osa tiimiä. Olen erityisen tyytyväinen perehdytysjaksoon, jonka aikana sain mielestäni hyvät valmiudet toimia työtehtävissäni. Työtä helpottaa tieto siitä, että haastavissa tapauksissa apua saa kollegoilta.

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Kahvipöydässä vaihdetaan ihan yleisesti kuulumisia. Aika usein keskustelu siirtyy harrastuksiin ja keskustelen kyllä mielelläni laitesukellukseen liittyvistä asioista.

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Pidän siitä, että työilmapiiri on rento, mutta sovituista asioista pidetään kiinni. Omassa työssäni nautin siitä, kun asiakkaan ongelma saadaan ratkaistua ja helpottunut asiakas pääsee jatkamaan omaa työtään. Haastavat ongelmanratkaisutehtävät pitävät lisäksi hyvin mielenkiintoa yllä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Eino

Olemme tänä vuonna saaneet toivottaa tervetulleeksi huikean määrän uusia tehdeniläisiä, joista yhteen pääsette nyt tutustumaan! Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen on yksi kolmesta uudesta osaajasta, jotka meillä

Markkinointikoordinaattori

Oletko sosiaalisen median monitaituri, jonka hyppysissä pysyy niin kevyet graafisen suunnittelun taittotyöt kuin sisällöntuotanto? Saako markkinointiviestintä sormesi syyhyämään ja mielesi pulppuamaan uusia ideoita? Hienoa, voisit

Tervetuloa tehdeniläiseksi Benjamin

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Benjamin

Aurinkoa totisesti piisasi kesällä – myös Tehdenin asiakaspalvelussa!  Monen tehdeniläisen lomaillessa, toukokuussa porukkaamme liittynyt Benjamin Pörhö vastasi asiakkaidemme tukipyyntöihin, niin ohjelmisto- kuin laitetuen että vikapäivystyksenkin