Tervetuloa Tehdeniläiseksi Oskari

Tekninen päivystäjä Oskari Vahala

Kun tuen tarve yllättää toimistoaikojen ulkopuolella on asikkaidemme apuna tekniset päivystäjämme. Vikapäivystyksessämme on asiakkaidemme haasteita ratkonut marraskuun puolivälistä lähtien uutena vahvistuksena Oskari Vahala.

Työkseen hän siis puuhaa nykyisin pilvipalveluiden parissa, mutta missä hän mahtaa viihtyä vapaa-aikanaan: maassa, ilmassa vai vedessä? Tiedustelimme asiaa häneltä.

Kuka olet?

Olen turkulainen ja alunperin kotoisin Salosta. Vapaa-aikani kuluu pääosin ulkoillessa ja laitesukelluksen parissa. Olen myös mukana aktiivisesti sukellusseuratoiminnassa.

Olemme kuulleet, että opiskelet töiden ohessa. Kertoisitko hieman opinnoistasi?

Opiskelen Turun yliopistossa tietotekniikkaa ja jatkan opintoja nyt töiden ohella. Korkeakouluopinnot aloitin Vaasan yliopistossa opiskelemalla kaksi vuotta informaatiotekniikkaa.

Miten päädyit Tehdenille?

Kuulin ystävältäni, että Tehdenillä olisi vikapäivystäjän paikka avautumassa. Lähetin avoimen hakemuksen vielä saman päivän aikana, sillä omat kesätyöni olivat päättymässä.

Mitä työsi pitää sisällään?

Työkuvani on laitetuki/vikapäivystys. Laitetuessa asennetaan lisälaitteita (mm. maksupäätteet, kuittitulostimet ja kulunvalvonta) ja ratkotaan niihin liittyviä ongelmia toimistoaikana. Vikapäivystyksessä pyritään ratkomaan asiakkaiden liiketoimintakriittisiä ongelmia iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Mielestäni työt ovat lähteneet liikkeelle oikein mukavasti. Minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi taloon ja koen nyt olevani osa tiimiä. Olen erityisen tyytyväinen perehdytysjaksoon, jonka aikana sain mielestäni hyvät valmiudet toimia työtehtävissäni. Työtä helpottaa tieto siitä, että haastavissa tapauksissa apua saa kollegoilta.

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Kahvipöydässä vaihdetaan ihan yleisesti kuulumisia. Aika usein keskustelu siirtyy harrastuksiin ja keskustelen kyllä mielelläni laitesukellukseen liittyvistä asioista.

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Pidän siitä, että työilmapiiri on rento, mutta sovituista asioista pidetään kiinni. Omassa työssäni nautin siitä, kun asiakkaan ongelma saadaan ratkaistua ja helpottunut asiakas pääsee jatkamaan omaa työtään. Haastavat ongelmanratkaisutehtävät pitävät lisäksi hyvin mielenkiintoa yllä.

Ajankohtaista

Tehdenin asiakaspalvelutiimi.

Asiakasneuvoja softatalon asiakaspalveluun

Saako asiakaspalvelutyö ja pulmatilanteiden ratkaiseminen sinut syttymään? Onko sinulla kokemusta työskentelystä ohjelmistotuessa ja teknisessä tuessa? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista asiakasneuvojaa tukemaan asiakkaitamme

Henkilöstöasiantuntija

Tehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi