Tervetuloa Tehdeniläiseksi Oskari

Tekninen päivystäjä Oskari Vahala

Kun tuen tarve yllättää toimistoaikojen ulkopuolella on asikkaidemme apuna tekniset päivystäjämme. Vikapäivystyksessämme on asiakkaidemme haasteita ratkonut marraskuun puolivälistä lähtien uutena vahvistuksena Oskari Vahala.

Työkseen hän siis puuhaa nykyisin pilvipalveluiden parissa, mutta missä hän mahtaa viihtyä vapaa-aikanaan: maassa, ilmassa vai vedessä? Tiedustelimme asiaa häneltä.

Kuka olet?

Olen turkulainen ja alunperin kotoisin Salosta. Vapaa-aikani kuluu pääosin ulkoillessa ja laitesukelluksen parissa. Olen myös mukana aktiivisesti sukellusseuratoiminnassa.

Olemme kuulleet, että opiskelet töiden ohessa. Kertoisitko hieman opinnoistasi?

Opiskelen Turun yliopistossa tietotekniikkaa ja jatkan opintoja nyt töiden ohella. Korkeakouluopinnot aloitin Vaasan yliopistossa opiskelemalla kaksi vuotta informaatiotekniikkaa.

Miten päädyit Tehdenille?

Kuulin ystävältäni, että Tehdenillä olisi vikapäivystäjän paikka avautumassa. Lähetin avoimen hakemuksen vielä saman päivän aikana, sillä omat kesätyöni olivat päättymässä.

Mitä työsi pitää sisällään?

Työkuvani on laitetuki/vikapäivystys. Laitetuessa asennetaan lisälaitteita (mm. maksupäätteet, kuittitulostimet ja kulunvalvonta) ja ratkotaan niihin liittyviä ongelmia toimistoaikana. Vikapäivystyksessä pyritään ratkomaan asiakkaiden liiketoimintakriittisiä ongelmia iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Mielestäni työt ovat lähteneet liikkeelle oikein mukavasti. Minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi taloon ja koen nyt olevani osa tiimiä. Olen erityisen tyytyväinen perehdytysjaksoon, jonka aikana sain mielestäni hyvät valmiudet toimia työtehtävissäni. Työtä helpottaa tieto siitä, että haastavissa tapauksissa apua saa kollegoilta.

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Kahvipöydässä vaihdetaan ihan yleisesti kuulumisia. Aika usein keskustelu siirtyy harrastuksiin ja keskustelen kyllä mielelläni laitesukellukseen liittyvistä asioista.

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Pidän siitä, että työilmapiiri on rento, mutta sovituista asioista pidetään kiinni. Omassa työssäni nautin siitä, kun asiakkaan ongelma saadaan ratkaistua ja helpottunut asiakas pääsee jatkamaan omaa työtään. Haastavat ongelmanratkaisutehtävät pitävät lisäksi hyvin mielenkiintoa yllä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Mikko

Tervetuloa tehdeniläiseksi Mikko

Osaaminen Tehdenin ydinalueella eli kaupan alan tuotteen ympärillä sen kun paisuu: tutustu Mikkoon, Tehdenin kaupan alan tuotekehityksen asiantuntijaan ja projektipäällikköön.

Tekninen neuvoja softatalon asiakastukeen

Oletko haasteiden ratkaisemisesta syttyvä ja teknisen tuen kokemuksella varustettu asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri? Haemme rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista laitetukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmään ja kulunvalvontaan liittyvien laitteiden

Asiakkuuspäällikkö SaaS ERP -ratkaisulle

Kaupan toimiala on valtavassa murroksessa ja kuluttajien tapa tehdä ostoksia ja maksaa niitä muovautuu teknologian kehittymisen myötä yhä joustavammaksi ja helpommaksi. Tarjoamme Tehden SaaS ERP

Ohjelmistosuunnittelija

Etsimme Full Stack -henkistä ohjelmistosuunnittelijaa Turkuun, kehittämään pilvipalveluna toimivaa Tehden -toiminnanohjausjärjestelmää! Tehden Oy on vajaa 50 henkeä työllistävä vakavarainen ja kasvava suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakkaisiimme kuuluu