Tervetuloa Tehdeniläiseksi Miia

Olemme innoissamme voidessamme jälleen toivottaa porukkaamme tervetulleeksi uuden tehdeniläisen! Ohjelmistoasiantuntija Miia Mäkelä hyppäsi Tehdenin asiakaspalvelutiimin kelkkaan heti lomien jälkeen elokuussa.

Miten Miian tie toi Tehdenille ja mistä hän mahtaa haaveilla? Annetaan hänen kertoa:

Kerro hieman itsestäsi?

Olen melko hiljattain turkulaistunut metsien kasvatti, joka on kiinnostunut noin miljoonasta eri aiheesta. Edellä mainitusta johtuen olen perusluonteeltani utelias! Vapaa-ajallani tykkään esimerkiksi lukea, juoda kahvia, viihdyttää lähipiiriäni surkealla huumorilla ja samoilla ulkona koiran kanssa, kuulokkeet korvilla.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Työhistoriaani kuuluu laaja kirjo asiakaspalvelullisia tehtäviä matkailu- ja logistiikka-aloilta. Koulutustaustani puolestaan sisältää esimerkiksi luokanopettajaopintoja ja artesaanitutkinnon. Opiskelen parhaillaan työn ohella sovelluskehitystä ja tietojenkäsittelyä, mikä onkin ollut erittäin palkitsevaa ja haastavaa.

Miten päädyit Tehdenille?

Seurasin Tehdeniä verkossa ja sosiaalisessa mediassa parin rekryn verran, mikä antoi yrityksestä helposti lähestyttävän ja rennon vaikutelman. Lopulta uskaltauduin lähettämään myös oman hakemukseni ohjelmistoasiantuntijan tehtävään. Rentojen, mutta jännien haastattelujen jälkeen oli ilo kuulla uusien haasteiden alkamisesta.

Mitä työsi pitää sisällään?

Ohjelmistoasiantuntijan tehtävääni kuuluu asiakastuessa auttamista ja ongelmien ratkomista yhteistyössä eri tiimien kanssa. Lisäksi omaksun hiljalleen talon taloushallinnon tehtäviä. Jossain vaiheessa alan pitämään myös etäkoulutuksia.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Työni ovat lähteneet liikkeelle positiivisen ihmettelyn ja loistavan perehdytyksen kautta. Haasteena ja toisaalta ilona on jatkuva uuden oppiminen ja omaksuminen ohjelmiston ja asiakkaiden suhteen. Aamuisin on tosi kivaa tulla töihin rentoon työympäristöön ja mukavien työkavereiden keskelle.

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Haaveilen ainakin siitä, että oppisin soittamaan rumpuja ja siitä, että näkisin gorilloja luonnossa.

Onko sinulla jotain erityistaitoja joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Teen varsin hyvää pannaria. Lisäksi ahkeran harjoittelun (lue: murtuneen häntäluun) seurauksena kärrynpyörätaitoni hipovat vähintään korkeaa keskitasoa.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Osaaja softatalon asiakastukeen

Osaaja softatalon asiakastukeen

Oletko haasteiden ratkaisemisesta ja asiakaspalvelusta syttyvä asiakastukityön konkari tai nouseva tähti? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme asiakastukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmän käytössä. Tehden Oy on

Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Eino

Olemme tänä vuonna saaneet toivottaa tervetulleeksi huikean määrän uusia tehdeniläisiä, joista yhteen pääsette nyt tutustumaan! Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen on yksi kolmesta uudesta osaajasta, jotka meillä