Tervetuloa Tehdeniläiseksi Juhani

Toukokuussa puhkesi täyteen kukoistukseensa sekä luonto että Tehdenin myyntitiimi!

Heti vapun jälkeen tehdeniläiset toivottivat tervetulleeksi kaksi uutta asiakkuuspäällikköä, joista ensimmäisenä esittelyssä pääkaupunkiseudun vahvistuksemme Juhani Hyttinen. Vaan millaista vahvistusta hän tiimiin tuo – me kysyimme ja Juhani vastasi!

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Juhani Hyttinen, liiketalouden tradenomi ja kotoisin Espoosta, jossa myös nykyisin asustelen yhdessä vaimon sekä tyttäremme kanssa.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Tein pitkään opiskeluaikoina myyntitöitä, mutta sitten urapolku vei ensin taloushallinnon asiantuntijatehtäviin ja sieltä edelleen Procountor-ohjelmiston tuotekehitykseen. Hyvin paljon ja monipuolisesti erilaisia töitä on tullut tehtyä.

Miten päädyit Tehdenille?

Tapasin Tehdenin myyntijohtaja Jussi Alaren toimiessani Accountor Finagolla integraatiokonsultin tehtävissä ja etsiessäni soveltuvia yhteistyökumppaneita erityisesti varastonhallintaan.

Veimme Jussin kanssa läpi lukuisia yhteisiä asiakascaseja, joissa itse edustin taloushallinnon ohjelmisto Procountoria ja Jussi Tehdeniä. Kun yhteistyö toimi hienosti, ymmärsin miten erinomainen tuote Tehden on ja ajatus myyntityöstä oli kiinnostanut itseäni ajatuksen tasolla, niin lopulta oli todella hienoa ja luontevaa päästä mukaan myyntitiimiin tekemään töitä Tehdenin parissa!

Mitä työsi pitää sisällään?

Pääasiallinen tehtäväni on myydä Tehdeniä kaupan alan asiakkaille ja olen myös aktiivisesti rakentamassa ja kehittämässä Tehdenille ja tilitoimistoille kaupallista yhteistyömallia. Tilitoimistojen liiketoiminta uudistuu digitalisaation myötä varsin voimakkaasti ja toimintamalli kehittyy konsultoivaan suuntaan. Haluamme Tehdenillä tarjota tilitoimistoille mahdollisimman helpon ja tehokkaan tavan palvella kaupan alan asiakkaita. Rakennamme tuotteistettuja konsepteja, joita tilitoimistot voivat tarjota loppuasiakkailleen. Eli jos esimerkiksi tilitoimiston asiakas kysyy, että mikä olisi paras ratkaisu varastonhallintaan, kaupan alan tarpeisiin tai palvelumyyntiin, niin me Tehdenillä haluamme olla se ratkaisu, jota tilitoimisto ehdottaa.

Millaisia vahvuuksia ja osaamista tuot Tehdenin myyntitiimiin?

Nykyään puhutaan paljon ekosysteemistä, mutta termi itsessään kertoo aika vähän. Olen työskennellyt hyvän tovin pilvipalvelupohjaisten ohjelmistojen parissa ja ymmärrän varsin hyvin sitä lisäarvoa, mitä ohjelmistoja yhdistelemällä voidaan saavuttaa. Oma erikoisosaaminen on tuotekehityksessä ja toivon voivani tuoda Tehdenille tehoa erityisesti yhteistarjooman kehittämiseen ja tilitoimistopuolen palvelemiseen siten, että Tehdenin tunnettavuus ja myynti kasvaisi entisestään.

Vielä tällä hetkellä tehdeniläiset tavoittaa kotikonttoreiltaan, mutta ennen pitkää väki palaa toimistolle ja päästään saman kahvipöydän ääreen – mistä silloin juttelet uusien työkavereiden kanssa?

Kyllä mä juttelen mistä vain! Mutta yleisesti rakennusprojektit, pihatyöt, (penkki)urheilu ja grillaus on niitä juttuja, joiden parissa vapaa-aikaakin tulee vietettyä. Matkustaminen ja mökkeily kuuluu myös harrastuksiin.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä