Tervetuloa Tehdeniläiseksi Janne

Ohjelmistoasiantuntija Janne Artama

Vuoden 2020 loppumetreillä huhuilimme ympäri Internettiä, josko löytäisimme upeaan asiakaspalvelutiimiimme yhden osaajan lisää. Onneksi elämä oli samaan aikaan palauttanut  Janne Artaman, jos ei ihan lähtöruutuun, niin ainakin takaisin Turkuun ja saimme hänet vahvistamaan ohjelmistoasiantuntijoidemme rivistoä heti tammikuussa 2021.

Selvitimme mitä reittejä pitkin hän meille saapui ja millaiset tuulet ovat purjeisiin puhallelleet ensimmäisten kuukaisien aikana Tehdenillä.

Kerro hieman itsestäsi?

Olen Ruotsissa syntynyt ja Tampere – Turku – Pori akselilla asustellut perheellinen “nuori” mies. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuovat kotona 6- ja 2-vuotiaat lapset. Vapaa-aikani kuluu ulkoillessa perheen kanssa ja heidän mentyä nukkumaan tietokoneiden kanssa.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Asiakaspalvelu on ollut aina mukana tekemisessä ja olen tehnyt monipuolisesti hommia aina järjestyksenvalvonnasta hotellin vastaanottovirkailijaksi. Viimeiset 6 vuotta olen ollut ohjelmistoasiantuntijana.

Miten sinusta tuli tehdeniläinen?

Muutettuamme takaisin Turkuun hain töitä ja näin Tehdenin työpaikkailmoituksen LinkedIn:in kautta. Yritys oli tuttu entuudestaan ja työpaikkailmoituksen luonne antoi positiivisen kuvan, joten hain samantien.

Mitä työsi pitää sisällään?

Autan asiakkaita päivittäisissä haasteissa Tehdenin kanssa yhdessä aspatiimini kanssa.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Loistavasti. Perehdytys oli hyvin järjestetty, vaikka kaikki olikin etänä. Ensimmäisten viikkojen ajan tarvitsi vain katsoa kalenteria ja liittyä tapaamisiin, mikä helpotti perehdytyksen kulkua. Samalla oli myös aikaa itse tutkia järjestelmää.

No entä, mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Työpaikalla tärkeää on, että löytyy huumoria eikä tehdä liian vakavasti asioita. Asiakkaiden ongelmat ratkaistaan nopealla tahdilla ja loistavalla asenteella.

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Tietokoneista ja tietokonepeleistä keskustelen aina jos löytyy joku joka kuuntelee. 🙂 Myös lasten touhut ovat usein kielen päällä.

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Omakotitalon rakentamisesta tai vanhan remontoimisesta. Taustalla tietenkin täysin automatisoitu älykotiviritys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Eino

Olemme tänä vuonna saaneet toivottaa tervetulleeksi huikean määrän uusia tehdeniläisiä, joista yhteen pääsette nyt tutustumaan! Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen on yksi kolmesta uudesta osaajasta, jotka meillä

Markkinointikoordinaattori

Oletko sosiaalisen median monitaituri, jonka hyppysissä pysyy niin kevyet graafisen suunnittelun taittotyöt kuin sisällöntuotanto? Saako markkinointiviestintä sormesi syyhyämään ja mielesi pulppuamaan uusia ideoita? Hienoa, voisit

Tervetuloa tehdeniläiseksi Benjamin

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Benjamin

Aurinkoa totisesti piisasi kesällä – myös Tehdenin asiakaspalvelussa!  Monen tehdeniläisen lomaillessa, toukokuussa porukkaamme liittynyt Benjamin Pörhö vastasi asiakkaidemme tukipyyntöihin, niin ohjelmisto- kuin laitetuen että vikapäivystyksenkin