Tervetuloa Tehdeniläiseksi Eino

Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen

Olemme tänä vuonna saaneet toivottaa tervetulleeksi huikean määrän uusia tehdeniläisiä, joista yhteen pääsette nyt tutustumaan!

Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen on yksi kolmesta uudesta osaajasta, jotka meillä oli etuoikeus toivottaa tervetulleeksi Tehdenin ohjelmistokehitystiimiin kesälomien jälkeen.

Kokemusta Einolle on kertynyt jo parinkymmenen vuoden ajalta, mutta miksi nyt oli oivallinen hetki siirtyä yrittäjän saappaista Tehdenin tiimiin? Annetaan Einon kertoa. 

Kertoisitko vähän itsestäsi?

Olen syntynyt ja elänyt ison osan elämästäni Pohjois-Pohjanmaalla, mutta viimeiset 5 vuotta Varsinais-Suomessa.  Koulutukseltani olen datanomi ja insinööri. Alalle lähdin 16 -vuotiaana, kun ohjelmointi kiinnosti enemmän kuin pelaaminen. Ensimmäiset yleiseen jakeluun menneet softat tein 16 -vuotiaana.

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Olin 13 vuotta softayrittäjänä tehden koodausprojekteja PK-yrityksille.  Oma yritys tällä alalla on kuitenkin aika haastava, koska on aikoja, jolloin töitä on aivan liikaa ja välillä taas liian vähän. Sen takia aloin miettimään, että olisi mukava, jos projektien myynti ja hallinnointi olisi toisen järjestämänä.  

Ennen yrittäjyyttä toimin koodarina toisen palveluksessa 8 vuotta eräässä Pohjois-Pohjanmaalaisessa firmassa.

Miten päädyit työkaveriksemme Tehdenille?

Huomasin Tehdenillä avoinna olevan työpaikkailmoituksen. Päätin hakea, koska kyseinen koodarin tehtävä kiinnosti  ja tehtävän vaatimukset täsmäsivät työkokemukseeni. Paikka oli Turussa, eli lähellä asuinkuntaani, joka oli myös vaikuttava asia Tehdenille hakemiseen.

Mitä työsi pitää sisällään?

Lyhyesti kerrottuna: pääasiassa Tehden -tikettien määrittelemää koodausta.

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle?

Paljon on tullut uutta asiaa alussa Tehdenillä. Muutamia tikettejä olen jo koodannut.

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Vapaa-ajasta, harrastuksista ja työhön liittyvästäkin tulee puhuttua.

Mainitsit harrastukset; kertoisitko jotakin niistä?

Olen harrastanut urheilua monipuolisesti, ja myös moottoriurheilua. Muutama maratonkin on tullut juostua. Yrittäjän vuosina kiireiden takia harrastukset jäi vähän vähemmälle ja kuntokin on sen takia päässyt vähän rapistumaan. Nyt tarkoitus on palata kohtuudella liikuntaharrastusten pariin, koska se lisää työssäjaksamista.  

Olisiko vielä jotain, mitä tahtoisit loppukaneetiksi sanoa?

Tehden on hyvä työpaikka, ja hyvät työkaverit on erityismaininnan arvoinen asia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Markkinointikoordinaattori

Oletko sosiaalisen median monitaituri, jonka hyppysissä pysyy niin kevyet graafisen suunnittelun taittotyöt kuin sisällöntuotanto? Saako markkinointiviestintä sormesi syyhyämään ja mielesi pulppuamaan uusia ideoita? Hienoa, voisit

Tervetuloa tehdeniläiseksi Benjamin

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Benjamin

Aurinkoa totisesti piisasi kesällä – myös Tehdenin asiakaspalvelussa!  Monen tehdeniläisen lomaillessa, toukokuussa porukkaamme liittynyt Benjamin Pörhö vastasi asiakkaidemme tukipyyntöihin, niin ohjelmisto- kuin laitetuen että vikapäivystyksenkin