Tervetuloa tehdeniläiseksi Aku

Aku Paananen Tehdenin ohjelmistosuunnittelija.
Aku tuli Tehdenille kesätöihin vuonna 2022 ja vahva näyttö osaamisesta poiki jatkoa uralle. Lue tästä, miten työt ovat lähteneet käyntiin ja mikä Tehdenillä on parasta Akun mielestä.

Kuka olet?

Olen Aku Paananen, 20-vuotias tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Turun Yliopistossa. Toukokuun alussa mulla tulee vuosi täyteen Tehdenillä Jr. ohjelmistosuunnittelijana. Vapaa-ajalla tietokoneen äärellä olemisen lisäksi harrastan paljon erilaista urheilua telinevoimistelusta frisbeegolfiin.
 

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Ennen Tehdeniä olin muutama vuosi sitten kesällä mukana yhdessä projektissa Juuassa. Projektin tarkoituksena oli parantaa syrjäisen alueen yritysten näkyvyyttä esimerkiksi nettisivujen avulla. Muuten minulla ei ole aikaisempaa alan työkokemusta.
 

Miten päädyit Tehdenille?

Olin hakemassa kesätöitä ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen ja huomasin Tehdenin työilmoituksen. Ilmoitus kiinnitti heti huomioni, koska siellä mainittiin tuttuja tekniikoita, joita olen omissa projekteissani käyttänyt. Päätin hakea heti.
 

Mitä työsi pitää sisällään?

Tähän asti työni on pitänyt sisällään ohjelmistosta löytyneiden bugien korjaamista ja pienien ominaisuuksien tekemistä. Lisäksi olen kirjottanut testejä, jotta voidaan varmistua etteivät vanhat ongelmat ilmene uudelleen.
 

Miten työsi ovat lähtenyt liikkeelle?

Työt ovat mielestäni lähteneet hyvin liikkeelle. Aluksi uutta asiaa tuli paljon, mutta kattavan perehdytyksen ja mukavien tiimikavereiden kanssa pääsi hyvin alkuun.
 

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Tykkään vaihdella kuulumisia ja keskustella muuten vain lähes mistä vaan.
 

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Mielestäni tärkeintä on mukava työympäristö. Sellainen, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Myös työn merkityksellisyys on tärkeää. Se motivoi työskentelemään, kun tietää että siitä on jollekin hyötyä.

Ajankohtaista

Tehdenin markkinoinnin sisällöntuottaja Ida Potyondy

Tervetuloa tehdeniläiseksi Ida

Ida nauttii arjen romantisoimisesta ja pitää tärkeänä uteliaisuuden vaalimista. Hän kokee työyhteisössä tärkeäksi toisten kunnioittamisen ja inhimillisyyden.

Tehdenin asiantuntijoita

Asiakastuen aukioloajat pääsiäisenä 2024

Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisen aikaan seuraavasti: Torstaina 28.3. asiakaspalvelumme (asiakas- ja laitetuki) on avoinna normaalisti klo 8–16 ja vikapäivystys klo 7-8 ja klo 21 saakka. Asiakaspalvelun tavoitat

Asiakkuuspäällikkö Alexander Jansson

Tervetuloa tehdeniläiseksi Alexander

Alexander kokee työnsä asiakkuuspäällikkönä sopivan haastavana. ”Tärkeintä työyhteisössä on yhteishenki, mielestäni se korostuu Tehdenillä.”

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.