Ohjelmistosuunnittelija

Etsimme Full Stack -henkistä ohjelmistosuunnittelijaa Turkuun, kehittämään pilvipalveluna toimivaa Tehden -toiminnanohjausjärjestelmää!

Tehden Oy on vajaa 50 henkeä työllistävä vakavarainen ja kasvava suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakkaisiimme kuuluu yli 700 suomalaista kaupan-, liikunnan- ja palvelualan yritystä, mukaan lukien Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. 

Päätuotteemme on pilvipalveluna toimiva Tehden ERP toiminnanohjausjärjestelmä. Asiakkaamme käyttävät ohjelmistoa liiketoimintansa ydintoimintoihin, kuten esimerkiksi kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, ostotilauksiin, myyntitilauksiin ja laskutukseen. Ohjelmistomme ovat kokonaan Suomessa kehitettyjä oman henkilöstömme toimesta.

Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhdessä muun tiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uutta toiminnallisuutta kahteen tuotannossa olevaan ohjelmistoomme. Suunnittelussa ja toteutuksessa osaat ottaa huomioon tietokantarakenteet, back-endin tehokkaan toiminnan sekä rajapinnat ja käyttöliittymät.  Työ sisältää myös ohjelmistovirheiden korjausta sekä olemassa olevien ohjelmistojen pieniä parannuksia ja päivittämistä tuotantoon.

Pääasiallisia tekniikoita, joita tulet käyttämään työtehtävissä:

  • Ohjelmointikielet: PHP, TypeScript, JavaScript, CSS, HTML5, Delphi

  • Sovelluskehykset: Vue, CodeIgniter

  • Tietokanta: PostgreSQL

  • Versionhallinta: Git

Kaikkia tässä lueteltuja tekniikoita sinun ei tarvitse hallita. Halu ja kyky oppia uusia tekniikoita riittää.

Olemme saaneet uusilta työntekijöiltämme reilusti kehuja poikkeuksellisen hyvästä perehdytyksestä, jonka avulla sinäkin pääset hommassa alkuun. Tämän jälkeenkään ei yksin tarvitse olla, vaan tukenasi toimii esimies, tiiminvetäjä, projektipäällikkö, UX/UI asiantuntijat sekä mainio joukko muita kehittäjiä. Ja tietysti koko tehdenilästen porukka! Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen!

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta ohjelmoinnista (myös itse aloitettu ohjelmointiharrastus huomioidaan osana kertynyttä kokemusta!) sekä rakkautta ohjelmointia ja ongelmanratkaisua kohtaan. Tehtävässä vaaditaan erinomaista (C taso) kirjallista ja puhuttua suomen kielen taitoa sekä sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa.

Työhuoneesi tulee sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Tehtävä on vakituinen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Töiden alkamisesta sovimme yhdessä kanssasi. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen!

Hakemuksen pääset lähettämään tästä linkistä – hae tehtävää viimeistään 14.2.2022. Liitä mukaan cv ja hakemus pdf-muodossa. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 🙂

Ajankohtaista

Tervetuloa tehdeniläiseksi Joonas

Joonas ratkoo teknisenä asiakastukena muun muassa asiakkaiden laitteisiin liittyviä haasteita ja tukee asiakkaita Tehden-järjestelmän käytössä.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Juha

Juha on uransa aikana oppinut, että on tärkeää seurata omia mielenkiinnon kohteita ja pyrkiä kehittämään itseään. Tärkeänä hän pitää sitä, että työyhteisö on avoin ja kannustava. “Koen myös suurena mahdollisuutena sen, että voin vaikuttaa oman tiimini työhyvinvointiin”.

Tervetuloa tehdeniläiseksi Visa

Visa haaveilee asuvansa alppimajassa, josta pääsee suoraan rinteeseen laskettelemaan. Tehdenillä Visasta tärkeintä on se, että on onnistuttu aidosti luomaan työyhteisö, jossa on mukava työskennellä.

Työsuojelua Tehdenillä

Tehdenillä vietettiin Työturvallisuuskeskuksen työsuojeluviikkoa 6.—10.11.2023. Viikon aikana työsuojeluun liittyviä asioita nostettiin esiin sekä sisäisesti että sosiaalisessa mediassa.   Työsuojeluviikkomme alkoi sopivasti uuden asiakastuen työntekijän työsuojeluperehdytyksellä.  Työsuojeluvaltuutettu