Ohjelmistosuunnittelija (4 paikkaa)

Projektipäällikkö Emmi Wahlsten sekä ohjelmistosuunnittelijat Samuli Virtanen ja Niklas Mannila

Haemme Turkuun lisää Full Stack Developer -henkisiä ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään pilvipalveluna toimivaa Tehden-toiminnanohjausjärjestelmää.

Tehden Oy on asemansa vakiinnuttanut, kasvava kotimainen ohjelmistoyritys. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, kulunvalvontaan, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. 

Tehtävässä tulet yhdessä muun tiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uutta toiminnallisuutta. Suunnittelussa ja toteutuksessa osaat ottaa huomioon tietokannan rakenteet, back-endin tehokkaan toiminnan sekä rajapinnat ja käyttöliittymät. Suunnittelua teemme porukalla, eikä sinun ei tarvitse olla kaikessa huippu, arvostamme erilaisia taustoja ja osaamista. Bugeja korjaamme vaihtuvin vuoroin, joten pääosan työviikoista saat keskittyä rauhassa tehtäviisi ilman turhia keskeytyksiä. Tukenasi päivittäisessä työssä toimii esimies, tiiminvetäjä, UX/UI asiantuntijat sekä mainio joukko muita kehittäjiä.

Pääasiallisia tekniikoita, joita tulet käyttämään työtehtävissä:

  • Sovelluskehykset: Vue, CodeIgniter
  • Ohjelmointikielet: PHP, TypeScript, JavaScript, CSS, HTML5
  • Tietokanta: PostgreSQL
  • Automaatiotestaus: Jest, Codeception
  • Versionhallinta: Git

Myös näitä tekniikoita meiltä löytyy käytöstä: Delphi, jQuery, Backbone, Laravel, React Native, Python, Node.js.

Kaikkia tässä lueteltuja tekniikoita sinun ei toki tarvitse hallita, vaan riittää että osaat joitakin ja haluat oppia uusia.

Työhuoneesi tulee sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Töitä meidän noin 40-henkinen tehdeniläisten porukka tekee ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. Meillä kerrotaan myös olevan poikkeuksellisen hyvä perehdytys ja työilmapiiri.

Tehtävä on vakituinen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Töiden alkamisesta sovimme yhdessä kanssasi. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit olla yhteydessä Tapaniin (ohjelmistokehityksen johtaja Tapani Talvitie, tapani.talvitie@tehden.com tai tiistaisin klo 15-17 puh. 050-518 8466) tai Satuun (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo: satu.seessalo@tehden.com, puh. 040-776 6240).

Hakemuksen pääset lähettämään täältä – hae tehtävää viimeistään 26.5.2021. Liitä mukaan cv ja hakemus pdf-muodossa. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Lyhyemmälläkin työkokemuksella kannattaa hakea, mikäli ohjelmointi on ollut pitkään lähellä sydäntäsi. Vinkki: kannattaa tällöin kertoa hakemuksessa milloin olet ohjelmointiharrastuksen aloittanut ja millaisia haasteita harrastusprojekteissasi olet kohdannut! Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

PS. Jos intohimosi painottuvat enemmän tiimityöskentelyn ja prosessien kehittämiseen, dokumentointiin tai vaikka laadunvarmistukseen organisointiin, niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Ohjelmistokehitystiimimme tarvitsee monenlaisia osaajia.

PPS. Kiinnostaako avoinna oleva tehtävämme, mutta hyvästä tiimistä harmittaa luopua? Paikkoja on auki yhteensä neljä (4), joten vinkkaa vierustoverille ja tuo tiimisi Tehdenille!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä