Markkinointipäällikkö

Haku on päättynyt ja tehtävä täytetty. Kiitos kiinnostuksestasi!

Oletko sinä tuleva markkinointipäällikkömme, jolle ohjelmistomaailma on jo tuttu, ja joka osaa näkemyksellään sekä aktiivisella otteellaan johtaa markkinointiamme kohti uusia ulottuvuuksia? Hieno juttu! Lue eteenpäin, niin pääset tutustumaan hieman meihin sekä siihen, mitä kaikkea pääsisit kanssamme tekemään.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava turkulainen ohjelmistoyritys, joka sai juuri Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatin. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP) ja asiakkaitamme ovat 700 pk-yritystä sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. Kasvumme jatkuu, joten tarvitsemme sinua ottamaan haltuun kokonaiskuvan Tehdenin markkinoinnista sekä suunnittelemaan meille uuden markkinointi-strategian, joka tukee liiditavoitteiden saavuttamista.

Jotta pääsisit perehdytyksen jälkeen reippaasti liikkeelle suurten suunnitelmien kanssa, toivomme sinulla olevan jo kokemusta laadukkaasta yhteistyöstä myynnin kanssa sekä näyttöjä tuloksekkaasta BtoB-liidien tuotannosta. Tärkeää on, että ymmärrät hyvän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien hyödyt yritykselle ja innostut kun pääset markkinoimaan Tehden-järjestelmän etuja. Myös yritysten liiketoiminnan tuntemuksesta, joko opintojen tai oman kokemuksen kautta, on ehdottomasti etua.

Sinua tukee tehtävässäsi koko 30 henkinen tehdeniläisten porukka, mutta tärkeimmät työkaverisi ovat viestintäsuunnittelijamme sekä myynti-tiimimme. Viestintäsuunnittelija toteuttaa pääosan viestintästrategian mukaisesta sisällöstä ja somepäivityksistä, mutta pääset toki myös itse kirjoittamaan tai tuottamaan somesisältöä. Myyntijohtajan kanssa sovitte yhteisistä toimintatavoista ja teette yhteistyötä myynnin tavoitteiden saavuttamisen ja laadukkaiden liidien eteen. Tulet olemaan osa Tehdenin johtoryhmää ja raportoit siellä markkinoinnin tuloksista.

Ulkoisista sidosryhmistä sinulle tärkeimpiä ovat Tehdenin yrityskumppanit, markkinointikumppanit sekä tietysti asiakkaamme. Tehdenin yrityskumppanien kanssa pääset suunnittelemaan ja neuvottelemaan yhteiset kampanjat. Kumppaneita ovat esimerkiksi taloushallinnon ja verkkokauppa-alan yritykset, joiden kanssa on toteutettu integraatioita Tehdeniin. Markkinointikumppaneita ovat mm. ulkoistetusta Google Ads -mainonnasta vastaava yritys sekä valitsemasi kumppani Tehdenin nettisivujen uudistusta varten. Pääset johtamaan sekä Google Ads -mainonnan suuntaviivoja että suunnittelemaan uusien nettisivujemme sisällön ja ulkoasun hyvin konversioita tuottavaksi.

Asiakkaillemme toivoisimme sinun tulevan ajan mittaan tutuksi muun muassa Tehdenin edustamisesta erilaisissa tapahtumissa ja webinaareissa. Olet siis aktiivinen verkostoituja niin livenä kuin somessakin ja koet esiintymisen luontevana juttuna. Myös messu- sekä tapahtumajärjestelyt, joita voi olla muutamia vuosittain, kuuluvat tehtäviisi.

Työhuoneesi tulisi sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Tehtävä on vakituinen, palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit soittaa tai laittaa viestiä Satulle (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo):
040-776 6240 tai satu.seessalo@tehden.com.

Hakemuksen pääset lähettämään täältä – hae tehtävää viimeistään 12.2.2020. Liitä mukaan hakemus ja cv, joko perinteiden paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä