Markkinointikoordinaattori

Oletko sosiaalisen median monitaituri, jonka hyppysissä pysyy niin kevyet graafisen suunnittelun taittotyöt kuin sisällöntuotanto? Saako markkinointiviestintä sormesi syyhyämään ja mielesi pulppuamaan uusia ideoita? Hienoa, voisit siis olla uusin vahvistus markkinointitiimiimme! Lue eteenpäin niin pääset tutustumaan lisää avoinna olevaan markkinointikoordinaattorin työtehtävään.

Tehden on kasvava turkulainen ohjelmistoyritys ja tuotteemme on pilvipalveluna toimiva kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Tänä päivänä asiakkaanamme on jo yli 700 pk-yritystä ympäri Suomen, yhtenä suurimpana Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Vauhdikkaan kasvun johdosta myös markkinointitiimimme kasvaa. Haluammekin nyt sinut ottamaan haltuun Tehdenin somekanavat sekä tuottamaan timanttista markkinointiviestintää ja -sisältöjä myös muihin kanaviimme. Näiden lisäksi työpöydällesi kuuluu lisäksi mm. erilaisten markkinointimateriaalien taitto, sekä live- ja etätapahtumien järjestäminen ja koordinointi. Työssäsi pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä myyntitiimimme kanssa. Tehtävää saat hoitaa itsenäisesti ja omalla tyylilläsi – persoonasi saa siis näkyä tuottamissasi sisällöissä.

Perehdytämme sinut tehtävään, mutta toivoisimme sinulla olevan kokemusta sosiaalisesta mediasta, sisällöntuotannosta, WordPressistä sekä Adoben taitto-ohjelmien (InDesign ja PhotoShop) käytöstä. Markkinoinnin automaation, sekä HubSpotin tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme myös ettet pelkää verkostoitumista ja esiinnyt mielelläsi tarvittaessa myös kameran toisella puolella esimerkiksi somessa ja webinaareissa. Kerrothan meille myös mikäli olet kirjoittanut blogia tai tuottanut muita sisältöjä nettiin – näemme mielellämme töitäsi!

Esimiehenäsi toimii markkinointipäällikkömme Noora ja sen lisäksi tukenasi on koko 45-henkinen tehdeniläisten porukka. Lähimmät työkaverisi ovat markkinointitiimin lisäksi viestintäsuunnittelijamme sekä myyntitiimimme. Työpisteesi on Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävä on vakituinen, palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit soittaa tai laittaa viestiä Satulle (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo): 040-776 6240 tai satu.seessalo@tehden.com tai Nooralle (markkinointipäällikkö Noora Heikkilä): ma & pe klo 13-15 välillä 040-148 8431 tai noora.heikkila@tehden.com.

Hakemuksen pääset lähettämään täältä hae tehtävää viimeistään 4.10.2021. Liitä mukaan hakemus ja cv palkkatoiveineen joko perinteisen kirjallisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Osaaja softatalon asiakastukeen

Osaaja softatalon asiakastukeen

Oletko haasteiden ratkaisemisesta ja asiakaspalvelusta syttyvä asiakastukityön konkari tai nouseva tähti? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme asiakastukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmän käytössä. Tehden Oy on

Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Eino

Olemme tänä vuonna saaneet toivottaa tervetulleeksi huikean määrän uusia tehdeniläisiä, joista yhteen pääsette nyt tutustumaan! Ohjelmistosuunnittelija Eino Leinonen on yksi kolmesta uudesta osaajasta, jotka meillä