Asiakkuuspäällikkö

Haku on päättynyt ja tehtävä täytetty. Kiitos kiinnostuksestasi!

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, josta todisteeksi olemme saaneet Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatin. Kasvumme jatkuu, joten haluamme kehittää myyntitiimiämme ja saada sinut kirjoittamaan kanssamme uusia lukuja kotimaisen softatalon menestystarinaan!

Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP). Asiakkaitamme ovat 700 pk-yritystä ja Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. Olet etsimämme uusi Tehdenin kaupan alan asiakkuuspäällikkö, jos ymmärrät kaupan alan yritysten prosesseja, sinulla on jo hyvät näytöt tuloksekkaasta yritysohjelmistojen myynnistä, ja haluat auttaa asiakkaita löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut Tehden-järjestelmästä.

Tehden-järjestelmällä kaupan alan yritys hoitaa tehokkaasti kassatoiminnot, varastonhallinnan, osto- ja myyntitilaukset, laskutuksen ja muut yrityksen ydintoiminnot. Integraatioita on saatavilla Tehdenin ja taloushallinnon, verkkokauppojen ja maksupäätteiden välillä, esimerkiksi Procountorin, Netvisorin, MyCashflown ja Verifonen järjestelmiin. Kaupan alan yritysten lisäksi asiakkaamme ovat liikunta- ja palvelualoilta. Täällä voit tutustua joihinkin kaupan alan asiakkaisiimme, joita toivomme sinun tuovan meille lisää!

Kun olet sopinut asiakkaan kanssa tilauksesta, asiakas siirtyy osaavan käyttöönottotiimimme huomaan. Asiakaspalvelun projektipäälliköt ja ohjelmistoasiantuntijat kouluttavat, vetävät käyttöönottoprojektit ja tukevat asiakkaita järjestelmän käytössä. Toimit hyvässä yhteistyössä käyttöönottoprojektien vetäjien kanssa, ja jos asiakas ostaa myös lisäominaisuuksia Tehden-järjestelmään, osaat briiffata tarpeen kehitystiimimme johtajalle. Tehden-järjestelmä kehitetään Turussa oman kehitystiimimme voimin.

Markkinointimme ja kumppanimme tuottavat toki sinulle liidejä, mutta sinulla itselläsi on hyvät verkostot, ja tiedät konstit joilla avaat itsellesi uusia myyntimahdollisuuksia yrityksistä. Sinulla on näyttöjä aiemmista työtehtävistä, joissa olet hankkinut liidejä itse ja tehnyt tuloksellista BtoB-myyntiä.

Asiakkaita meillä on ympäri Suomen ja valtaosan asiakkuuksista hoidamme sujuvasti etänä. Isompien Tehden-kokonaisuuksien myynti vaatii ajoittain asiakaskäyntejä, jotka tapahtuvat yleensä Helsinki – Tampere – Turku –alueella. Tukenasi on myyntijohtaja ja tehdeniläisten 30-henkinen porukka Turussa. Työhuoneesi voi olla Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11), tai voimme sopia muusta ratkaisusta. Töitä teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Asiakkuuspäällikön palkkaus koostuu pohjapalkasta ja kannustavasta provisiosta. Työsuhde on vakituinen ja noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Jussilta (myyntijohtaja Jussi Alare): jussi.alare@tehden.com tai 040 734 4173.

Laita meille viestiä 12.2.2020 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com ja kerro lyhyesti tärkeimmät pointit osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä palkkatoive, joko perinteisen kirjallisesti tai vaikka videotervehdyksen muodossa. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä