Asiakastukemme puhelinnumerot muuttuvat palvelunumeroiksi 1.9.2020

Asiakastuen ja vikapäivystyksen puhelinnumerot muuttuvat palvelunumeroiksi. Uudet numerot löydät alta ja 1.9. alkaen myös kaikkialta verkkosivuiltamme. Palvelunumeroon soitetun puhelun hinta on 0,73 € / min + pvm/mpm (+ alv).

Tavoitat tutun asiakastukemme edelleen myös sähköpostitse ja tukipyyntölomakkeen kautta. Asiantuntijamme arvioivat tilanteen ja soittavat tarvittaessa takaisin. Akuutit, liiketoimintaa haittaavat tilanteet priorisoimme riippumatta siitä, mitä kanavaa pitkin asiakastukeemme otetaan yhteyttä.

Jatkuvasti päivittyvältä ohjesivustoltamme löytyy ensiapu useaan tilanteeseen, ja kun tilaa häiriötiedotteemme, pysyy aina ajan tasalla mahdollisista palvelukatkoksista.

Uudet puhelinnumeromme 1.9.2020 alkaen:

  • Asiakastuki arkisin kello 8–16: 0600 12123
  • Vikapäivystys arkisin klo 7–8 ja 16–21, viikonloppuisin klo 7–21: 0600 15170

Ajankohtaista

Tehdenin asiakaspalvelutiimi.

Asiakasneuvoja softatalon asiakaspalveluun

Saako asiakaspalvelutyö ja pulmatilanteiden ratkaiseminen sinut syttymään? Onko sinulla kokemusta työskentelystä ohjelmistotuessa ja teknisessä tuessa? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme kokoaikaista asiakasneuvojaa tukemaan asiakkaitamme

Henkilöstöasiantuntija

Tehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi