Asiakaspalvelutiimin esimies

Tehdenin upea ja asiantunteva asiakaspalvelutiimi etsii uutta esimiestä, nykyisen siirtyessä talon sisällä toiseen johtotehtävään. Oletko sinä esimiestyön ammattilainen, jolla on jo kokemusta asiakaspalvelutiimin johtamisesta ja joka nauttii esimiestyöstä? Hienoa - lue pidemmälle niin kerromme lisää!

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty “Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Asiakaspalvelupäällikkönä toimit esimiehenä noin 10 hengen tiimille ja johdat asiakaspalvelun toimintaa. Osaava tiimisi hoitaa asiakkaidemme päivittäisen käytön tuen ja teknisen tuen, tilauksien ja laskutuksen prosessit, käyttöönottoprojektit, konsultoinnin sekä etäkoulutukset. Asiakaspalvelumme sijaitsee fyysisesti Turussa, mutta asiakkaitamme palvelemme ympäri Suomen etänä etäyhteysohjelmalla, sähköpostilla ja puhelimella, tiketöintijärjestelmää hyödyntäen.

Jotta voit tukea tiimin toimintaa mahdollisimman hyvin, sinulla on jo kokemuksen tuomaa näkemystä monipuolisen asiantuntijatiimin esimiestyöhön ja näyttöä asiakaspalvelutiimin toimintatapojen, työkalujen ja mitattavuuden kehittämisestä. Esimiehenä huolehdit tiimin työn resurssoinnista ja työn organisoinnista sekä mahdollistat asiakaspalvelutiimin onnistumisen tukemalla tiimiläisiä ja poistamalla työn esteitä.

Aspa-tiimimme mielestä heidän tiimissään parasta on hyvä tunnelma ja toimivuus. Esimieheltään he toivovat valmentavaa johtamistyyliä, kannustusta, organisointikykyä ja että olisit helposti lähestyttävä. Heille on lisäksi tärkeää, että arvostat tiimiläisten asiantuntemusta, mutta pystyt myös tekemään päätöksiä ja linjauksia esimiehenä.

Asiakaspalvelupäällikkönä johdat myös Tehdenin asiakaskokemusta. Kehität asiakasviestintää ja asiakaskyselyitä yhdessä Tehdenin viestintäasiantuntijan kanssa. Tiimiä johtaessasi ja toimintaa järjestäessäsi osaat huomioida päätöksissäsi sekä kannattavuuden että asiakaskokemuksen. Haastavissa tilanteissa otat asiakkaan kokonaistilanteen arviointiin ja olet tarvittaessa myös itse yhteydessä asiakkaisiin.

Olet tärkeä yhteistyökumppani myös sisäisesti muille osastoillemme ja kuulut Tehdenin johtoryhmään. Organisoit myynnin kanssa käyttöönottojen aikatauluja, ja kehität myyntijohtajan kanssa yhteisiä toimintatapoja uusien asiakkaiden aloitusten sujuvoittamiseksi. Kehität ja toteutat asiakasviestintää viestintäasiantuntijan kanssa, ja ohjelmistokehityksen johtajan kanssa kehität yhteisiä toimintatapoja. Tuot asiakasnäkökulman Tehdenin erilaisiin hankkeisiin, ja viestit muille tehdeniläisille asiakaspalvelun kuulumisista esimerkiksi yhteisessä kuukausipalaverissa.

Sinua tukee tehtävässäsi koko reilu 30-henkinen tehdeniläisten porukka ja toimitusjohtaja esimiehenäsi. Työhuoneesi tulee sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Tehtävä on vakituinen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit olla yhteydessä aspa-tiimimme nykyiseen esimieheen Tanja Uotilaan mailitse (tanja.uotila@tehden.com) tai puhelimitse 19.10.2020 eteenpäin (0407021227, ma & to klo 11.30-13 ja ke 15.30-17). Myös henkilöstöpäällikkömme Satu vastaa mieluusti mahdollisiin kysymyksiin (satu.seessalo@tehden.com, 0407766240).

Hakemuksen pääset lähettämään täältä – hae tehtävää viimeistään 9.11.2020. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteinen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä