Asiakasneuvoja softatalon asiakastukeen

Tehdenin asikastuen osaajia

Oletko haasteiden ratkaisemisesta ja asiakaspalvelusta syttyvä kaupallisen tai it-alan opiskelija ja etsit joustavaa työtä kesäksi sekä opintojen oheen? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme osa-aikaista asiakastukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmän käytössä.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty “Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Tehtävä pitää sisällään asiakkaan auttamista ja monipuolista ongelmanratkaisua: ratkot yhdessä asiakkaan kanssa heille eteen tulevia haasteita Tehden-järjestelmän käytössä sekä autat heitä onnistumaan Tehdenin hyödyntämisessä. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa sujuu Tehdenin toimistolta tai kotitoimistolta käsin puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyden avulla. Työvuoroja asiakastuessamme on toimistoaikaan (klo 8-16) tarjolla noin 3 päivänä viikossa ja loma-aikaan täysipäiväisemmin.

Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu asiakkaidemme päivystysluonteinen auttaminen akuuteissa, asiakkaan liiketoimintaa haittaavissa vikatilanteissa aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin (arkisin klo 7-8 ja 16-21, viikonloppuisin klo 7-21). Asiakkaat soittavat päivystävään asiakastukeemme, jos heillä on esimerkiksi ongelmia maksupäätteiden ja muiden oheislaitteiden käytössä tai muu ohjelmiston käyttöä estävä pulmatilanne. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa tapahtuu mukana kulkevan puhelimen ja läppärin avulla oman elämän ohella. Päivystystyötä on keskimäärin kahtena (2) viikkona kuukaudessa ja viikon jaksossa kerrallaan. Jaksojen jakamisesta sovitaan joustavasti toisen päivystäjän kanssa.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset ratkomaan asiakkaiden haasteita ja hyödyntämään sekä kehittämään teknistä osaamistasi. Windowsin ja Mac-maailman perusperiaatteet ovat hallussasi ja hahmotat, miten oheislaitteet kytkeytyvät tietojärjestelmiin. Sinulla on kokemusta laitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistojen asennuksista (esim. tulostimet). Etsit näppärästi tietoa eri lähteistä ja kommunikoit sujuvasti erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa suomen kielellä. Satunnaisissa tilanteissa pärjäät myös englannilla. Keskustelet luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa, niin ohjelmiston käyttäjien kuin asiakkaan liiketoimintajohdon ja it-tuenkin kanssa ja haet aktiivisesti asiakkaan akuuttia tilannetta helpottavaa ratkaisua.

Sovit erinomaisesti porukkaamme, jos haasteiden ratkaiseminen saa sinut innostumaan ja työotteeltasi olet joustava tiimipeluri. Toivomme, että sinulla on paloa ja sopivaa asennetta asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä kiinnostus ohjelmistomaailmaa kohtaan. Tähtäimessäsi on kehittyä asiantuntijaksi näissä asioissa. Koulutustaustaa sinulla voi olla esimerkiksi kaupan, liiketalouden ja/tai tietojenkäsittelyn alalta tai olet alaan liittyvissä opinnoissasi hyvässä vauhdissa. Katsomme eduksesi asiakaspalvelukokemuksen sekä yritysten liiketoiminnan ja/tai ohjelmistoalan tuntemuksen.

Sinua tukee tehtävässäsi asiakaspalvelutiimi, johon kuulut, sekä tietysti koko noin 40-henkinen tehdeniläisten porukka. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja opastuksen kokeneemmilta tehdeniläisiltä. Työpisteesi sijaitsee Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävän palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat viimeistään toukokuun aikana. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti, jatkon mahdollisuus selviää syksyn mittaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit olla yhteydessä Tanjaan (asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman: tanja.nyman@tehden.com) tai 12.4. alkaen myös Satuun (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo: 040 776 6240 tai satu.seessalo@tehden.com). 

Hakemuksen pääset lähettämään täältähae tehtävää viimeistään 18.4.2021. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteinen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Haastattelut voimme aloittaa jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Tanja

Maaliskuun alussa Tehdenin porukkaan liittyi asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman luotsaamaan timanttista asiakaspalvelutiimiämme.  Tutustu Tanjaan ja selvitä samalla mitä yhteistä on hänellä sekä Pampulalla ja Pellellä? Entä